MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύνθεση Κειμένων

Πληγή στον Χώρο Τέχνης και Δράσης Βρυσακίου 17

Η “Πληγή”, μια παράσταση σε δύο μέρη για τα παιχνίδια που παίζουμε τα ψέμματα που λέμε ανεβαίνει στον Χώρο Τέχνης και Δράσης Βρυσακίου 17 στην Πλάκα, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:00 από την Δευτέρα 25 Μαρτίου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το έργο είναι βασισμένο Βασισμένο σε κείμενα των Μαργαρίτα Καραπάνου και Sarah Kane. Δύο γυναίκες σε ένα διαρκές παιχνίδι ρόλων και ισορροπιών με αφορμή μια αναδρομή στην παιδική ηλικία και συγκεκριμένα στην τραυματική πλευρά της πρώτης μας αγάπης, της Μαμάς. Το ταξίδι αυτό αναδύει στην επιφάνεια τα τραύματα που κρύβουμε πίσω από μια οργανωμένη ενήλικη ζωή, μια προαποφασισμένη κοσμοθεωρία, έναν κοινωνικά κατασκευασμένο εαυτό.

Δύο γυναίκες επιστρέφουν στην ανάμνηση της πρώτης εκείνης απόρριψης. Είναι όμως πραγματική η απόρριψη αυτή ή πάντοτε θυμόμαστε μεγενθυμένα αυτό που πιο πολύ πονάει, το κάνουμε αναγκαίο, το κουβαλάμε μαζί μας μέχρι το παρόν. Πού βρίσκονται τα όρια του κωμικού στον κατασκευασμένο αυτόν πόνο; Με ποιο τρόπο ο ίδιος πόνος βρίσκει χώρο να αναπαράγεται στην ενήλικη ζωή; Και πότε αφηνόμαστε να δούμε από ψηλά τους εαυτούς μας στο κυκλικό σχήμα παρόντος παρελθόντος μέλλοντος που εγκλωβιζόμαστε και να πούμε ναι, γελάω- η ζωή συμβαίνει, συμβαίνει τώρα.

Διάρκεια: 75 λεπτά
Χώρος: Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης και Δράσης Βρυσακίου 17, Πλάκα
Τηλέφωνο επικοινωνίας/ κρατήσεων: 210 32 10 179

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Αθηνά Μαθιουδάκη & Χριστίνα Ροκαδάκη
Σκηνοθεσία: Αθηνά Μαθιουδάκη & Χριστίνα Ροκαδάκη


Παίζουν: Αθηνά Μαθιουδάκη & Χριστίνα Ροκαδάκη

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b