MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

I wish I was lonely για 3 μόνο παραστάσεις στο BIOS

Το έργο “I wish I was lonely” ανεβαίνει στο Bios για 3 μόνο παραστάσεις από την Παρασκευή 12 έως την Κυριακή 14 Απριλίου. Το I wish I was lonely είναι μια συμμετοχική περφόρμανς για την συνδεσιμότητα. Μια περφόρμανς στην οποία το κοινό δεσμεύεται να αφήσει τα κινητά του τηλέφωνα ανοιχτά. Μια περφόρμανς που διερευνά τι σημαίνει να συμμετέχει κανείς στην επικοινωνία-ή όχι. Θα υπάρξουν ποιήματα, θα υπάρξουν ιστορίες και θα υπάρξει συζήτηση.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Το I wish I was lonely είναι η καινούρια παράσταση των νικητών του Fringe First, Hannah Jane Walker και Chris Thorpe (διαδεχόμενη το The Oh Fuck Moment του 2011), που θέτει το ερώτημα αν τα αόρατα κύματα στα οποία είμαστε δεμένοι μπορεί να πνίγουν το ποιοι πραγματικά είμαστε.

Δημιουργία-ερμηνεία: Hannah Jane Walker & Chris Thorpe

Hannah Jane Walker & Chris Thorpe
Ο Chris Thorpe είναι περφόρμερ. Η Hannah Jane Walker ποιήτρια. Μαζί δημιουργούν βραβευμένα πρότζεκτ που συνδυάζουν την περφόρμανς με μια βραδιά ποίησης και με την διαδραστική εμπειρία. Οι παραστάσεις τους πραγματοποιούνται σε δωμάτια. Μερικές φορές τα δωμάτια αυτά είναι θέατρα, πολλές φορές όμως είναι γραφεία, αίθουσες συνεδριάσεων, καφέ και οπουδήποτε μπορούν να συγκεντρωθούν άνθρωποι.

Η δουλειά του Chris και της Hannah βασίζεται σε μια ειλικρινή αναμέτρηση μεταξύ των και του κοινού, αλλά και στις δύσκολες, αλλά και συχνά συναρπαστικές στιγμές, που όλοι αντιμετωπίζουμε στη διάρκεια της καθημερινότητας. Τα σόου τους βιώνονται ως ανοιχτές συζητήσεις με στοιχεία ποίησης και αφήγησης, αφήνοντας χώρο στο κοινό να συνεισφέρει με ουσιαστικό τρόπο.

Διεύθυνση
Πειραιώς 84, 104 35 Αθήνα

Τηλέφωνο
210 3425335

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Hannah Jane Walker, Chris Thorpe
Σκηνοθεσία: Hannah Jane Walker, Chris Thorpe


Παίζουν: Hannah Jane Walker, Chris Thorpe

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b