ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Το νησί των Κατεργαραίων στο Τριανόν
Από 7 Μαρτίου και κάθε Πέμπτη έως 28 Μαρτίου, οι Burger Project και ο Ηλίας Καρελλάς θα παρουσιάζουν στο “Τριανόν” την μουσική παράσταση «Το νησί των Κατεργαραίων».
Monopoli Team
04.03.2013
A
A
Πρόκειται για μια παράσταση που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία τον περασμένο Σεπτέμβριο στο φεστιβάλ “Karagiozis Music Project”. Ο σκιοπαίχτης Ηλίας Καρελλάς και οι μουσικά απρόβλεπτοι “Burger Project”, βασίζονται στην παλιά παραδοσιακή κωμωδία με τίτλο «Το ναυάγιο του Μπαρμπαγιώργου» και της δίνουν μια πιο «φρέσκια ματιά».
Διασκεύασαν την παράσταση με σατιρικά στοιχεία του σήμερα και την «έντυσαν» με διασκευασμένες μελωδίες του παραδοσιακού θεάτρου σκιών, αλλά και γνωστά κομμάτια των “Burger Project”.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Παίζουν: Ηλίας Καρελλάς, Burger Project
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Χρήστος Λούλης: “Σήμερα δυστυχώς είμαστε πιο εξοικειωμένοι με τη βία” (vid)
Alexis Gritchenko: Η «Ελληνική Περιπέτεια» του Ουκρανού πρωτοπόρου στο MOMus
Δημογραφικό: Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εισέρχεται σε φάση «υπεργήρανσης» – Τι δείχνουν τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας
Προσωπικός αριθμός: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία – Τον διαθέτουν 9,3 εκατ. πολίτες
Το Art Fair του Μουσείου Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη επιστρέφει με ελεύθερη είσοδο
Οι Polis Ensemble στο Μέγαρο Μουσικής
14ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας – Τι δεν θα χάσουμε
Συν & Πλην: «Οιδίποδας» στη Στέγη
Stranger Things: Η 4η σεζόν σε rewind – Και τώρα, το φινάλε
Ο ξηρός καρπός που μας κάνει καλό στο σώμα και τη διάθεση – Εσείς τον τρώτε;