MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Απίστευτο! Ο Jack Nicholson διακόπτει συνέντευξη για να την πέσει στην Jennifer Lawrence! (video)

Μερικές συνήθειες δύσκολα κόβονται και ο Jack Nicholson, ακόμα και στα 75 του, φαίνεται πως δεν έχει χάσει το πάθος του για τις γυναίκες. Αλλά ακόμα και να το είχε χάσει, σίγουρα η Jennifer Lawrence του το αναζωογόνησε. Και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση με τις κάμερες να γράφουν.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Εκεί που η Jennifer Lawrence έδινε συνέντευξη στον Ελληνοαμερικάνο δημοσιογράφο George Stephanopoulos την βραδιά των όσκαρ βλέπει τον Nicholson να μπαίνει ξαφνικά και να διακόπτει. Χαιρετάει την Jennifer και τον δημοσιογράφο. Της λέει πόσο πολύ του άρεσε η ερμηνεία της στον Οδηγό Αισιοδοξίας και η ταινία γενικότερα. Και στο τέλος κάνει την κίνησή του: “Έμοιαζες μια παλιά μου κοπέλα.”

“Αλήθεια; Μήπως μοιάζω και  με μια καινούρια;” απάντησε η Jennifer Lawrence, χωρίς να το πολυσκεφτεί.

Το σκέφτηκα κι αυτό!” Είπε ο γερόλυκος του Hollywood φεύγοντας, κάνοντας την Lawrence να πιάνει το πρόσωπό της από την νευρικότητα και να φωνάζει “Ω Θεέ μου!” μπροστά στην κάμερα.

Η αντίδρασή της Lawrence ήταν όλα τα λεφτά. Ήταν ακόμα πιο αστεία κι από το “πέσιμο” του Jack Nicholson. Ο οποίος για να συνεχίσει το καλαμπούρι γύρισε ξανά, λίγο αργότερα και της είπε: “Θα περιμένω!”

Γενικά, ήταν η βραδιά της Jennifer. Πήρε το Όσκαρ α γυναικείου ρόλου στα 22 της, μίλησε με πολλούς αστέρες, ένιωσε τι θα πει να σε φλερτάρει ένας θρύλος του Hollywood κι αγκαλιάστηκε και με την Anne Hathaway.

 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b