Βραδιά Tango για ερωτευμένους με τους Bandoneando Trio
Πάθος, ρυθμός και φαντασία… Τα βασικά χαρακτηριστικά του Αργεντίνικου tango που δίκαια θεωρείται ο πιο ερωτικός χορός! Τι καλύτερο λοιπόν για τη γιορτή των ερωτευμένων από μια βραδιά με ζωντανή μουσική και πολύ χορό στη μαγική, αισθησιακή ατμόσφαιρα του αυθεντικού tango.
A
A
Όλα αυτά θα γίνουν την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στις 22.00 στο Χώρο Τέχνης 14ηΜέρα, Καλλιρρόης 10 (ύψος Βουλιαγμένης).
Το μουσικό μέρος της βραδιάς αναλαμβάνουν οι Bandoneando Trio. Το σχήμα συνθέτουν ο Ηρακλής Βαβάτσικας (bandoneon), ο Λευτέρης Γρίβας (bandoneon) και ο Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο), που ενώνουν το ταλέντο τους και την εμπειρία τους μεταγράφοντας τα γνωστότερα tangos για 2 bandoneon, δίνοντας έμφαση με το παίξιμό τους στο παιχνίδισμα, στον τρόπο που συνδιαλέγονται, που μπλέκονται, που κοντράρονται, που αλληλοσυμπληρώνονται… προσομοιώνοντας ακριβώς τα δύο σώματα την ώρα που χορεύουν.
H βραδιά θα ξεκινήσει στις 22.00
Για κρατήσεις 6974067494
Χώρος Τέχνης 14ηΜέρα, Καλλιρρόης 10 (ύψος Βουλιαγμένης)
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
5 μαξιμαλιστικά gasto-bars στην Αθήνα που πρέπει να ανακαλύψεις
Stop Scrolling: Μερικές καταστροφικές πλημμύρες και ένα Συμβούλιο Ειρήνης μετά
Family Weekend: 12 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Θέατρο, χορός, συναυλίες: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 24-25 Ιανουαρίου
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Όσα κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα (24-25/01)
Megadeth: Μόλις κυκλοφόρησε ο τελευταίος δίσκος της καριέρας τους – που θα ακούσουμε live στην Αθήνα
Stegi.Radio Takeover 2026: Πήραμε μια γεύση από τη φετινή μουσική “κατάληψη” της Στέγης
Γόνιμες «Αναδρομές» από το Εθνικό Θέατρο
Help 2: Η War Child ετοιμάζει νέο, εμβληματικό δίσκο για τα παιδιά σε εμπόλεμες ζώνες – Το νέο τραγούδι των Arctic Monkeys
Οι Καρέκλες του Ευγένιου Ιονέσκο στο Θέατρο του Νέου Κόσμου