MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Rihanna εξηγεί γιατί δέχθηκε πίσω τον Chris Brown

Η απόφαση της Rihanna να τα ξαναφτιάξει με τον Chris Brown που την είχε στείλει στο νοσοκομείο πριν μερικά χρόνια από το ξύλο, έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Πολλοί απορρούν με την τραγουδίστρια, ενώ την κατηγορούν κιόλας όχι μόνο ότι κάνει κακό στον εαυτό της, που δέχεται να επιστρέψει σε μια τέτοια σχέση, αλλά και ότι δίνει αρνητικό μήνυμα στις γυναίκες που πέφτουν θύματα κακοποίησης από τους άντρες.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σε συνέντευξή της η Rihanna στο περιοδικό Rolling Stone εξηγεί την δική της οπτική επί του θέματος. Η τραγουδίστρια λέει πως τις μέρες που ήταν μόνη ένιωθε “μόνη και σκοτεινή”

“Αποφάσισα ότι ήταν πιο σημαντικό για με΄να να νιώθω χαρούμενη. Δεν θα άφηνα κανενός την γνώμη να μπει στην μέση σε αυτό. Ακόμα κι αν κάνω λάθος, είναι δικό μου λάθος.” δήλωσε η τραγουδίστρια. Τόνισε ακόμα πως ο Chris Brown δεν έχει την πολυτέλεια να τα καταστρέψει όλα (“he does doesn’t have the luxury of f***ing up again” είπε για την ακρίβεια), ενώ παράλληλα παρουσιάσθηκε βέβαιη ότι ο σύντροφός της είναι αηδιασμένος με αυτά που της έκανε στο παρελθόν και δεν πρόκειται να τα επαναλάβει.

Επίσης η Rihanna περιγράφει την σχέση της με τον Chris αρκετά ρομαντικά: “Εκτιμούμε ο ένας τον άλλο. Ξέρουμε ακριβώς τι έχουμε τώρα και δεν θέλουμε να το χάσουμε.”

 
 
 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b