Monopoli Team
17.01.2013
A
A
Ο Tito Puente Jr που είναι ο γιος ενός θρύλου της latin, αποτελεί έναν διεθνώς καταξιωμένο καλλιτέχνη της latin μουσικής, ο οποίος ξεσηκώνει το κοινό με τις ξεσηκωτικές του εμφανίσεις, αλλά και τον πολύ δυνατό ρυθμό που δίνει στα τραγούδια που παίζει.
Αν και δεν είναι jazz μουσικός, ο Tito Jr. έχει συμμετάσχει σε πολλά μεγάλα jazz festivals στις ΗΠΑ, ανάμεσά τους και στο New Haven Jazz Festival, στο Houston Jazz Festival, στο Harlem Jazz Festival και στο Atlanta.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του album με τίτλο «Got Mambo?» στο οποίο μιξάρει παλιά με νέα κομμάτια και δίνει την δική του δυναμική πρόταση τόσο στις κορυφαίες στιγμές της latin όσο και μεσω δικών του συνθέσεων που επανασυστήνουν το mambo στον 21ο αιώνα.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Καλλιτέχνης: Tito Puente jr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Εξάρες, από την Ομάδα ΝΕΟΝ στο Θέατρο Ροές
Ο Alvin Queen φέρνει στην Αθήνα το αφιέρωμα στον μύθο της jazz Oscar Peterson
Τα sos της Τέχνης που θα δούμε στην Ευρώπη το ’26
Οι High Vis στο Release Athens, με Offspring και Bad Religion
Έρευνα: 6 στους 10 Έλληνες εξακολουθούν να μην αποταμιεύουν για τη σύνταξή τους
«Χειρόφρενο» τραβούν τα ταξί: 48ωρη απεργία στην Αττική
Η Μεγάλη Χίμαιρα: Μετά από 1 εκ. θεάσεις έρχεται το 3ο επεισόδιο – Όσα θα δούμε
Η Κάτια Δανδουλάκη αποχαιρετά τον Χρήστο Πολίτη
The Great Gig: Η σπουδαία Tribute συναυλία στους Pink Floyd στο Floyd
Γιώργος Γάλλος: Τίμημα πληρώνει κάποιος, μόνο όταν επαναπαύεται