MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η καυτή Alice Eve μας ταξιδεύει στο διάστημα με το Star Treck

Και η Alice Eve, η οποία παρουσίασε τις υποψηφιότητες των Bafta Awards, θα είναι στο καστ της νεάς ταινίας Star Treck Into Darkness, ερμηνεύοντας τον ρόλο της Dr Carol Marcus. Κι επειδή μια sci-fi ταινία τέτοιας σπουδαιότητας πρέπει να είναι και Hi-Tec, η σέξι βρετανίδα παρουσίασε και τη νέα εφαρμογή που κυκλοφόρησε για την ταινία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το application θα δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να απολαύσουν υλικό από την ταινία, όπως βίντεο, φωτογραφίες και wallpapers, μερικά εκ των οποίων θα είναι και αποκλειστικά.

Επίσης, έχει κυκλοφορήσει στο internet ">το trailer για την νέα ταινία με τον τίτλο Star Trek Into Darkness. Σε αυτό βλέπουμε ότι η ταινία θα έχει στυλιζαρισμένα πλάνα, πολλά εφέ και έντονη δράση, αλλά και την Zoe Saldana σε εφαρμοστή διαστημική στολή. 

Η υπόθεση του Star Trek Into Darkness έχει ως εξής: το πλήρωμα του θρυλικού διαστημόπλοιου ανακαλύπτει μια ασταμάτητη δύναμη τρόμου μέσα από την οργάνωσή τους. Κι ο καπετάν Kirk ηγείται ενός ανθρωποκυνηγητού σε μια πολεμική ζώνη, για να συλλάβει το όπλο μαζικής καταστροφής που είναι ένας άνθρωπος.

Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο J.J. Abrams, ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι Roberto Orci, Alex Kurtzman και Damon Lindelof. Στην ταινία πρωταγωνιστούν εκτός από την σέξι Zoe Saldana, οι Chris Pine (Kirk), Zachary Quinto (Spock) και πολλοί άλλοι.

Το Star Trek Into Darkness θα βγει στους κινηματογράφους στις 17 Μαΐου του 2013.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/QkKGzRPMCtI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b