MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τούρκοι οπαδοί εναντίον Σνάιντερ για ερωτική σκηνή της συζύγου του! (vid)

Ο διάσημος Ολλανδός ποδοσφαιριστής Γουέσλι Σνάιντερ φαίνεται ότι ετοιμάζεται να φύγει από την Ιταλία και την Ίντερ και να πάρει μεταγραφή για την Γαλατασαράι στην Τουρκία. Όπως οι περισσότεροι πετυχημένοι ποδοσφαιριστές έχει μια σύζυγο που τυγχάνει να είναι και σύμβολο του σεξ, την Γιολάντε Καμπάου. Η Ολλανδέζα ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι ανεπιθύμητη σε μερίδα των Τούρκων οπαδών της ομάδας, λόγω μιας σέξι σκηνής της σε ολλανδική κωμωδία, που προσβάλλει τα χρηστά ήθη της Τουρκίας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με  δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου, οι Τούρκοι οπαδοί θυμούνται την κωμική ταινία “Turkse Chick” (ολλανδικής παραγωγής του 2006), στην οποία η Γιολάντε Καμπάου είχε γυρίσει μία άκρως σέξι σκηνή όπου -υποδυόμενη μία Τουρκάλα μουσουλμάνα- επιχειρούσε να αποπλανήσει ένα νεαρό παιδί. Όχι απλά προσπάθησε να το αποπλανήσει, αλλά του έβγαλε τα μάτια έξω με το στριπτίζ που του έκανε.

Η Turkse Chick είναι αρχικά ντυμένη με την τυπική μαντίλα και όλα τα καθωσπρέπει της ισλαμικής κουλτούρας. Αλλά στην πορεία αναδεικνύεται σε ερωτικό ηφαίστειο. Βάζει έναν πιτσιρικά να την γδύσει και του αποκαλύπτεται με ένα πολύ αποκαλυπτικό στρινγκ, που έχει και ερωτικό μηνύμα επάνω του. Πάντως η ερωτική πράξη που ψήνεται δεν γίνεται ποτέ, γιατί έρχονται άλλοι στην σκηνή (στο δάσος) και κόβουν το ζευγάρι.

Παρ’ όλ’ αυτά, η σκηνή θεωρήθηκε εξαιρετικά προκλητική και προσβλητική για τους Τούρκους και μολονότι έχουν περάσει 7 χρόνια φαίνεται ότι και τώρα δημιουργεί πρόβλημα στον άντρα της καυτής Γιολάντε. 

 
 
 

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b