MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ματαιώνονται οι παραστάσεις της Λυρικής Σκηνής

Συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας του τεχνικού προσωπικού της Λυρικής Σκηνής με αποτέλεσμα την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων παραστάσεων από τις 20 έως τις 23 Δεκεμβρίου. ες για το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, παραστάσεις της παιδικής όπερας Η Κοκκινοσκουφίτσα και της όπερας Ο μαγικός αυλός, λόγω στάσεων εργασίας του τεχνικού προσωπικού.

Monopoli Team

Ειδικότερα ακυρώνονται οι ακόλουθες παραστάσεις:

  • Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012: Η Κοκκινοσκουφίτσα (παιδική όπερα) & Ο Μαγικός Αυλός (όπερα)
  • Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012: Ο Καρυοθραύστης (μπαλέτο)
  • Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012: Η Κοκκινοσκουφίτσα (παιδική όπερα) & Ο Καρυοθραύστης (μπαλέτο)
  • Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012: Η Κοκκινοσκουφίτσα (παιδική όπερα) & Ο Καρυοθραύστης (μπαλέτο)

Οι θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις προαναφερθείσες παραστάσεις θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την ΕΛΣ και θα τους δοθεί η δυνατότητα είτε να μεταφέρουν τα εισιτήρια τους, είτε να λάβουν τα χρήματα τους πίσω.

Πληροφορίες: 210 3662100, 210 3643725, 210 3612461

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΣ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής εκφράζει τη λύπη της για τη ματαίωση των παραστάσεων, ιδιαίτερα κατά τις ημέρες των εορτών και παρά την εκφρασμένη επιθυμία του μεγαλύτερου μέρους του προσωπικού του Οργανισμού για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του Θεάτρου.
H Εθνική Λυρική Σκηνή, παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που προκαλούνται από τις πρόσφατες περικοπές του προϋπολογισμού της, καθώς και από τις ματαιώσεις των παραστάσεων, βεβαιώνει το πολυπληθές κοινό της ότι εμμένει πάντα στους στόχους της και την ποιοτική ανέλιξη του λυρικού θεάτρου».

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b