MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ

I Pagliacci – plugged in στο θέατρο Άνετον

Η Κασσάνδρα Δημοπούλου και ο Φίλιππος Μοδινός θα παρουσιάσουν την μουσικοθεατρική παράσταση «I Pagliacci – plugged in» στο δημοτικό θέατρο “Άνετον” απο τις 21 έως τις 30 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Βασισμένη στη διάσημη όπερα του R. Leoncavallo I Pagliacci και την άγνωστη μπαρόκ όπερα L’Uccellatrice του N. Jommelli, η παράσταση ανεβαίνει με μια ανατρεπτική, hard rock ενορχήστρωση, πρωτότυπα κοστούμια και σκηνικά και ανερχόμενους νέους Έλληνες λυρικούς καλλιτέχνες, οι περισσότεροι εκ των οποίων ζουν στη Θεσσαλονίκη.

Το θέμα του έργου πραγματεύεται μια κωμικοτραγική, σκοτεινή ιστορία για τους ηθοποιούς και τα πάθη τους, τα οποία μεταφέρονται από τη ζωή στη σκηνή και αντίστροφα. Οι πρωταγωνιστές της Commedia dell’Arte, ο Παλιάτσος, η Κολομπίνα και ο Αρλεκίνος, μπλέκονται σε μια ερωτική ιστορία που μπερδεύεται μεταξύ πραγματικότητας και θεάτρου, μέχρι που ένας φόνος θα ορίσει το τέλος της.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία / Σκηνικά / Κοστούμια: Κασσάνδρα Δημοπούλου
Ενορχήστρωση: Φίλιππος Μοδινός
Ηλεκτρική κιθάρα: Sinnik Al

Παίζουν:
Κασσάνδρα Δημοπούλου, Φίλιππος Μοδινός, Σταύρος Γιαννούλης, Πέννυ Σωφρονιάδου, Απόστολος Ζωίδης, Δημήτρης Καρολίδης, Δημοσθένης Σταυριανός, Απόστολος Σωτηρούδης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Κασσάνδρα Δημοπούλου


Παίζουν: Κασσάνδρα Δημοπούλου, Φίλιππος Μοδινός, Σταύρος Γιαννούλης, Πέννυ Σωφρονιάδου, Απόστολος Ζωίδης, Δημήτρης Καρολίδης, Δημοσθένης Σταυριανός, Απόστολος Σωτηρούδης.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b