MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Αλέκα Παπαρήγα στην πρεμιέρα της Ελένης Γερασιμίδου

Η Ελένη Γερασιμίδου, ηθοποιός και βουλευτής του ΚΚΕ, εμφανίζεται μαζί με την Άννα Βαγενά στην παράσταση «Η Άλωση της Κωνσταντίας». Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, είχε υψηλούς προσκεκλημένους και μάλιστα ανάμεσά τους ήταν η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η κα Παπαρήγα συνοδευόταν και από άλλα σημαντικά πολιτικά στελέχη και βουλευτές του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, τους Σπύρο Χαλβατζή και Θανάση Παφίλη. Οι τρεις τους ήρθαν να στηρίξουν τη νέα δουλειά της γνωστής ηθοποιού και βουλευτή του ΚΚΕ.

Στην παράσταση, εκτός από τη Γερασιμίδου, παίζουν η Άννα Βαγενά, καθώς και ο νεαρός Βασίλης Παλαιολόγος. Η Ελένη Γερασιμίδου τόνισε σε συνέντευξή της για την παράσταση: «Το έργο είναι ένα θαυμάσιο έργο για την ειρήνη και την φιλία των λαών και κατά της μισαλλοδοξίας. Έχει πολλά κωμικά στοιχεία αλλά και στιγμές εσωτερικές και συναισθηματικές.»

Το έργο είναι μια ηθογραφική κωμωδία με θέμα τον Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης. Βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάννη Μακριδάκη και παρουσιάζεται σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του Χρήστου Βαλαβανίδη. Η υπόθεση αναφέρεται σε δύο γυναίκες, Ελληνίδες της Πόλης, οι οποίες ζουν και βιώνουν μέσα από τη διήγηση ενός γράμματος ανείπωτες καταστάσεις, ενώ η συγκινησιακή φόρτιση εναλλάσσεται με το χιούμορ και την ελπίδα.

Η παράσταση παίζεται στο θέατρο Μεταξουργείο (Ακαδήμου 14) την Παρασκευή: 21.00, το Σάββατο: 18:00 λαϊκή απογευματινή, 21.00 και την Κυριακή: 18.00. Περισσότερα διαβάστε εδώ.

 
 
 

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b