Οι Beggar’s Blues Diary στο Music Tales
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΟι Beggar’s Blues Diary θα εμφανιστούν την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στο Music Tales στο πλαίσιο της χειμερινής τους περιοδίας.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΟι Beggar’s Blues Diary θα προσφέρουν στο κοινό τους μια ακόμα ιδιαίτερη παράσταση με το χαρακτηριστικό rock ρεπερτόριό τους, ένα ρεπερτόριο που περιέχει και τις δικές τους επιτυχίες από την 2η δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο “Back to Basics” που δέχεται τις καλύτερες κριτικές, με τα τραγούδια “Dove” , “The River”και “Hide me” να ακούγονται σε όλη την Ελλάδα και σε αρκετά σημεία στο εξωτερικό και τα βίντεό τους να τα προβάλλονται από τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια Ελλάδος και Κύπρου.
Εκτός απο τα δικά τους τραγούδια, θα ερμηνεύσουν επιτυχίες των Beatles, Joe Bonamassa, Bob Dylan, Motorhead, Steve Miller Band, Doors, Fleetwood Mac, Neil Young κ.α. Τέλος, αναμένεται να ακουστούν και τραγούδια απο το 3ο άλμπουμ τους που έχει τίτλο “THE TRUTH” και θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Όσα κάνουμε δωρεάν αυτό το ΣΚ στην Αθήνα
- Μην Κλαις: Μια μουσικοθεατρική παράσταση με έργα του Ηλία Ανδριόπουλου στο Θέατρο ΕΛΕΡ
- Μέγαρο: Ο Ibrahim Maalouf συναντά στη σκηνή την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ
- Νίκος Καββαδίας: Η οικογένεια του δωρίζει το πολύτιμο αρχείο του στα Γενικά Αρχεία του Κράτους
- Τα Σπίτια Αλλάζουν Θέση τη Νύχτα, σε σκηνοθεσία Νοεμής Βασιλειάδου στο Θέατρο Χώρος