MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
PERFORMANCE

“Αυτό είναι το θέατρο όπως ελπίζαμε και όπως θα περιμέναμε να είναι” του Γιαν Φαμπρ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η παράσταση “Αυτό είναι το θέατρο όπως ελπίζαμε και όπως θα περιμέναμε να είναι” του Γιαν Φαμπρ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα παρουσιασθεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, 17.00 μμ. στην Αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας. Συνολική διάρκεια 8 ώρες, χωρίς διάλειμμα. Με ελληνικούς υπέρτιτλους

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι θεατές κατά τη διάρκεια της παράστασης μπορούν να βγαίνουν από την αίθουσα και να επιστρέφουν. Το μπαρ θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου. Η παράσταση απευθύνεται σε ενήλικες. Δεν συνιστάται για ηλικίες κάτω των 16 ετών.

Αν υπάρχει ένας καλλιτέχνης που εισέβαλε στις παραστατικές τέχνες με ανορθόδοξο τρόπο, αυτός είναι ο Φαμπρ. « Έφτασε στο θέατρο, όπως κάποιος πάει στο μπορντέλο. Στην αρχή από περιέργεια, μετά για λόγους υγείας και στο τέλος από διαστροφή», έγραψε η «Libre Belgique» υποδεχόμενη τον Φαμπρ και το έργο του. Χωρίς θεατρικές σπουδές, απόφοιτος της Ακαδημίας Καλών Τεχνών και του Δημοτικού Ινστιτούτου Διακοσμητικών Τεχνών της γενέτειράς του Αμβέρσας, ο απόγονος του περίφημου Γάλλου εντομολόγου Ζαν-Ανρί Φαμπρ, είχε μάθει να διακοσμεί βιτρίνες και από εκεί η απόσταση για τις σκηνικές κατασκευές δεν ήταν μεγάλη. Μετέφερε στο σανίδι όλη την εικαστική του ιδιοφυία και αντικατέστησε τις κούκλες με ζωντανές υπάρξεις, ηθοποιούς και χορευτές, τους «πολεμιστές της ομορφιάς», όπως τους ονομάζει.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 16 €, 25 €
Ειδικές τιμές: € 6(φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ) – 10(65

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γιαν Φαμπρ
Σκηνοθεσία: Γιαν Φαμπρ


Παίζουν: Troubleyn Ensemble

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b