MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
07
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ

Gustavo Russo: Tango Seduccion στο θέατρο Badminton

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, ο χορευτής και χορογράφος Gustavo Russo παρουσιάζει μια ξεχωριστή παράσταση τάνγκο με τίτλο “Tango Seduccion”.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Μια παράσταση που υμνεί τον έρωτα σε όλες τις εκφάνσεις και εκφράσεις του. Μία παραγωγή που πιστεύει και στηρίζει το έργο μιας Οργάνωσης μοναδικής στο είδος της στην Ελλάδα, που βοηθά τα οροθετικά άτομα.

Τάνγκο σημαίνει πάθος. Σημαίνει πόνος, εκφρασμένος πότε σαν κραυγή, πότε σαν κλάμα και πότε σαν γιορτή. Ένας από τους πιο γνωστούς χορευτές τάνγκο στον κόσμο, ο Gustavo Russo, «στρέφει το βλέμμα του» σε μια ευαίσθητη πληθυσμιακή ομάδα, αφήνοντας τα γεμάτα σαγήνη βήματά του να παρασύρονται από το αχαλίνωτο πάθος για τη Ζωή!

Μια βραδιά «στην υπηρεσία» ενός σημαντικού κοινωνικού έργου, καθώς μέρος των εσόδων της θα διατεθεί για τους σκοπούς της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ».

Κέντρο Ζωής
Το Κέντρο Ζωής είναι μία αναγνωρισμένη, μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση. Ιδρύθηκε το 1991 με την πρωτοβουλία μίας ομάδας φίλων. Η ίδρυσή του έγινε σε μία περίοδο κατά την οποία παρά το γεγονός ότι η επιδημία του AIDS ήταν ήδη διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο, η πλειονότητα των Ελλήνων ελάχιστα γνώριζε για αυτήν, και οι οροθετικοί (φορείς του ιού HIV που προκαλεί το AIDS) ζούσαν σε ένα περιβάλλον απελπισίας, απομόνωσης, φόβου και εγκατάλειψης.

Η μικρή ομάδα των εθελοντών που αποτελούσε τον πυρήνα του Κέντρου Ζωής στα αρχικά του βήματα, είχε σαν πρωταρχικό στόχο να βοηθήσει τα άτομα που είχαν μολυνθεί από τον ιό και τα οποία ζούσαν υπό άσχημες συνθήκες, τις περισσότερες φορές μάλιστα, εγκαταλελειμμένα από τις ίδιες τους τις οικογένειες. Με την πάροδο του χρόνου, η μικρή εκείνη ομάδα των εθελοντών, απέκτησε καινούργια μέλη – τα περισσότερα τώρα πια Έλληνες, μεγάλωσε και είναι πλέον μια οικογένεια από ανθρώπους που προσφέρουν αφιλοκερδώς και με ευσυνειδησία τις υπηρεσίες τους σε όλους αυτούς που άμεσα ή έμμεσα αντιμετωπίζουν το HIV ή/και το AIDS στη ζωή τους. To Kέντρο Ζωής στηρίζεται από τους 80 ενεργούς, εκπαιδευμένους σε ειδικά σεμινάρια, εθελοντές του.

Διεύθυνση
Άλσος Στρατού, Γουδή, Αθήνα

Τηλέφωνο
210 8840600

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Gustavo Russo

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Nina Simone - 4 οκτάβες Ελευθερίας: Σε νέο χώρο για λίγες μόνο παραστάσεις
ΘΕΑΤΡΟ
Η Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α. της Λένας Κιτσοπούλου “πάει” Θεσσαλονίκη
ΘΕΑΤΡΟ
Les Grands Ballets Canadiens για τρεις βραδιές στο Μέγαρο Μουσικής
ΘΕΑΤΡΟ
Αρχιμάστορας Σόλνες, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκεύα στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων
ΘΕΑΤΡΟ
Μνήμη-Λήθη, σε σκηνοθεσία Αλίκης Στενού στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
Τα Χρόνια: Καραζήσης και Χατζόπουλος φέρνουν στη σκηνή το εμβληματικό έργο της Αννί Ερνώ
ΘΕΑΤΡΟ
Το Γάλα, του Βασίλη Κατσικονούρη ξανά στο Θέατρο Σταθμός
Θεατρικά Νέα
Άκου μικρέ, ο Πειραιάς βομβαρδίστηκε: Ένα θεατρικό ντοκιμαντέρ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
ΘΕΑΤΡΟ
Η Λέλα και η Λέλα, του Ανδρέα Στάικου ξανά στο Θέατρο Φούρνος
ΘΕΑΤΡΟ
Λήθη, του Δημήτρη Δημητριάδη στο BIOS
ΘΕΑΤΡΟ
Φθινοπωρινή ιστορία, του Αλεξέι Αρμπούζωφ σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη στο Θέατρο Αργώ
ΘΕΑΤΡΟ
Καλλιόπες, του Γιάννη Αδελιανάκη στο Θέατρο Καλλιρόης