MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Paris Hilton εναντίον gay: -Οι πιο πολλοί από αυτούς έχουν Aids!

Σε ομοφοβικό παραλήρημα επιδόθηκε η κατά τα άλλα πολύ απελευθερωμένη Paris Hilton. Η διάσημη (από το sex tape της) γόνος της πάμπλουτης οικογένειας Hilton δήλωσε ότι οι ομοφυλόφιλοι της προκαλούν αηδία και ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν Aids.

author-image Γιώργος Σμυρνής

H Paris Hilton έλεγε σε έναν φίλο της, που είναι μοντέλο και δηλωμένος ομοφυλόφιλος, ότι οι gay έχουν τις περισσότερες σεξουαλικές ορμές από τους άλλους άντρες, ότι είναι αηδιαστικοί και ότι οι περισσότεροι από αυτούς έχουν Aids. Η συνομιλία της γινόταν μέσα σε ταξί και καταγραφόταν εν αγνοία της.

Δημοσίως η Paris δηλώνει μεγάλη οπαδός της gay κοινότητας και των δικαιωμάτων της και είναι γεγονός ότι αυτή η υποκλοπή της πλήττει την εικόνα της, αλλά και της δημιουργεί προβλήματα με τους gay θεατές των τηλεοπτικών και μουσικών προϊόντων και των άλλων lifestyle επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Οι απόψεις της είναι όντως  ομοφοβικές, αλλά από την άλλη τα όσα είπε είναι λόγια μιας ιδωτικής συζήτησης. Μεταξύ τους οι άνθρωποι λένε πολλά, τα οποία μπορεί να είναι από απολύτως προσβλητικά έως άκρως ρατσιστικά. Δεν μπορεί να κατηγορηθεί το ίδιο, όπως αν έκανε αυτή τη δήλωση δημόσια. Άλλωστε, πολλοί άνθρωποι άλλοτε λένε για τους ομοφυλόφιλους τα χειρότερα κι άλλοτε λένε ότι έχουν πολλούς φίλους gay κι ότι δεν είναι ρατσιστές.

Βλέπουμε όμως ότι μετά τα παπαράτσι, έχουμε και τις μυστικές ηχογραφήσεις. Πλέον, το ιδιωτικό εισβάλλει στο δημόσιο από όλες τις μυστικές πόρτες και κανένας διάσημος δεν μπορεί να είναι ήσυχος. Είναι πλέον πολύ δύσκολο άλλα να λες δημόσια και άλλα σε ιδιωτικές σου συζητήσεις και να μην σε πάρουν είδηση.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b