MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δεν έχει βγει στην παραγωγή και ήδη ξεπουλάει!

Το νέο Macan, ένα από τα πολύ-αναμενόμενα μικρομεσαία SUV, αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα από την Porsche στην έκθεση του Παρισιού στα τέλη του μήνα, με την παραγωγή του να ξεκινά αμέσως μετά. Οι παραδόσεις, λογικά θα αρχίσουν τον Δεκέμβριο ή στις αρχές του 2013.

Monopoli Team

Παρότι το εντυπωσιακό μοντέλο της γερμανικής φίρμας δεν έχει βγει στην παραγωγή, οι υπεύθυνοι της εταιρείας έχουν ήδη τα πρώτα στοιχεία για την εμπορική του πορεία, τα οποία εκπλήσσουν πραγματικά. Σύμφωνα με την Porsche, οι αρχικές προβλέψεις για 45.000 πωλήσεις ετησίως πήγαν «περίπατο», με τα νέα δεδομένα να κάνουν λόγο για περισσότερες από 75.000 μονάδες.

Η εταιρεία από την Στουτγάρδη δεν περίμενε αυτή την ανταπόκριση και γι αυτό έδωσε άμεσα εντολή για αναπροσαρμογή των πλάνων στο εργοστάσιο παραγωγής στη Λειψία, επέκταση της γραμμής και πρόσληψη νέων εργαζομένων, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν άμεσα στην υψηλή ζήτηση.

Και όλα αυτά εν μέσω σοβαρής οικονομικής κρίσης που μαστίζει όλη την Γηραιά Ήπειρο. Τελικά, οι Ευρωπαίοι το θέλουν το Porsche τους….

Λουκάς Παπαλάμπρος

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b