MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ

Γειά σου Τσολιά μου, στο θέατρο Βεΐκου

Την Τρίτη 7 Αυγούστου η μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο “γειά σου τσολιά μου!” με τους Λάκη Παπαδόπουλο, Παντελή Αμπαζή,Κρατερό Κατσούλη και Αντώνη Λουδάρο ανεβαίνει στο Θέατρο Άλσους Βεΐκου.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Η μουσικοθεατρική παράσταση με πνευματώδες χιούμορ και σκωπτικά ή εύθυμα τραγούδια που σφράγισαν ανεξίτηλα την μουσική και θεατρική σκηνή του 20ου αιώνα. Λαϊκό καμπαρέ. Με πρόζες, θεατρικά νούμερα και ατάκες που χωρίς βωμολοχίες, με υψηλή αισθητική, ποιότητα και πνευματώδες χιούμορ, χαρίζουν απλόχερα το γέλιο σε μικρούς και μεγάλους. Όχι άλλη μιά παράσταση, αλλά μια άλλη παράσταση. Ένα μεικτό θέαμα με γέλιο, χαρά, χορό, κέφι και τραγούδι. Μια «διαφορετική» μουσική κωμωδία. Που όσοι την είδαν, την άκουσαν!

Με αφίσα & σήμα κατατεθέν ένα μικρό εικαστικό αριστούργημα. Tην γόβα-τσαρούχι στιλέτο του γνωστού γελοιογράφου σκιτσογράφου Στάθη.

Ελαφρά τραγούδια & βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση & rock άποψη! Με ζωντανή ορχήστρα. Ο Λάκης παπαδόπουλος (με τα ψηλά ρεβέρ) ερμηνεύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Ο μποέμ τραγουδοποιός στα χιουμοριστικά και εύθυμα, πιπεράτα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε. Οι σανιδοφάγοι ηθοποιοί παίζουν, χορεύουν και τραγουδούν κλασσικό διαχρονικό ρεπερτόριο. Λατέρνα, φτώχεια και μνημόνιο. Μια παράσταση με την φινέτσα των παλιών καλών επιθεωρήσεων. Λίαν συντόμως καλλιτέχνες και κοινό γίνονται ένα. Μια καλλίφωνη γαϊδουροχορωδία. Και όλοι αναφωνούν με χαμόγελο εν χορώ: «γεια σου τσολιά μου!»

Συμμετέχει ο θρυλικός θηλυκός θίασος: «ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!»: Κωνσταντίνα Γκόρου, Στεφανία Φιλιάδη. 

Λεωφόρος Βεΐκου, Γαλάτσι
Ώρα έναρξης: 22:00
Εισιτήριο : 10 ευρώ προπώληση (δημαρχείο Γαλατσίου, ticketservices.gr), 12 ευρώ στην είσοδο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Λάκης Παπαδόπουλος, Παντέλης Αμπαζής, Κρατερός Κατσούλης, Αντώνης Λουδάρος

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b