MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έκοψε το πορνό αφού χώρισε με την Katy Perry ο Russell Brand!

Την φημολογία περί του πορνό πάνω σε αναπηρική καρέκλα, που ήταν υποτίθεται ένας λόγος που χώρισε με την Katy Perry, σάρκασε ο Russell Brand. Ο διάσημος κωμικός και τραγουδιστής δήλωσε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern ότι έχει τελειώσει με το πορνό, αφού χώρισε με την Katy Perry.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, τα βίτσια του αχαλίνωτου Βρετανού ήταν ο λόγος που δεν άντεξε η πιο συντηρητική και χριστιανικών ηθών τραγουδίστρια και ζήτησε διαζύγιο. Ο Russell Brand, ο οποίος τελευταία, για να χαλιναγωγήσει τα νεύρα του το έριξε στο γιόγκα, δήλωσε ότι η αχαλίνωτη της σχέσης ήταν η Katy Perry. “Η γυναίκα πέρασε το 90% του γάμου μάς πάνω σε αναπηρική πολυθρόνα”, δήλωσε ο Brand με το απολύτως ταιριαστό για το επίπεδο της εκπομπής του Howard Stern. Φαίνεται μάλιστα ότι το γιόγκα χαλιναγώγησε και τα ερωτικά πάθη του κωμικού, καθώς δηλώνει ότι πλέον στη ζωή του δεν έχει θέση το πορνό. “Δεν έχω κάποιες παράξενες προτιμήσεις τελευταία”, ομολόγησε ο Brand, ο οποίος αυτή την περίοδο είναι σε σχέση με την Isabella Brewster.

Θυμίζουμε ότι ο Russell Brand είχε προκαλέσει αμηχανία στα κινηματογραφικά βραβεία του MTV, όταν έκανε χιούμορ με τις καταγγελίες των διαφόρων μασέρ για σεξουαλική παρενόχληση στον John Travolta. (Οπότε, με την πρώην σύζυγό του δεν θα  περίμενε κανείς να κρατάει τα προσχήματα).

Παραδόξως, όμως, ήταν πολύ ευγενής με τους γονείς της Perry, δηλώνοντας ότι είχε πολύ καλή σχέση μαζί τους. Ο Brand υπογράμμισε ότι ήταν χριστιανοί, αλλά όχι πολύ σκληροί στις απόψεις τους. “Ήταν κάτι σαν ξαναγεννημένοι Χριστιανοί. Οπότε, μπορούσαν κατά κάποιο τρόπο να ταυτισθούν μαζί μου” τόνισε ο Brand.


Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b