MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το φεστιβάλ του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στην Τεχνόπολις.

Το 1ο φεστιβάλ του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ είναι γεγονός! Την Πέμπτη 7 Ιουνίου στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, τα μέλη του Κέντρου Θεραπεία Εξαρτημένων Ατόμων ετοιμάζονται να… πατήσουν ΓΚΑΖΙ, έχοντας στο πλευρό τους πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες.

Monopoli Team

Αρωγοί των μελών του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, στην πολύ αξιόλογη προσπάθεια που καταβάλουν θα είναι οι Φοίβος Δεληβοριάς, Νατάσσα Μποφίλιου, Στάθης Δρογώσης, Μαριέττα Φαφούτη, Ματούλα Ζαμάνη και Angry Birds. Μαζί τους θα είναι και ο Tareq σε live dj set, ενώ θα εμφανιστεί και το μουσικό συγκρότημα της ΣΤΡΟΦΗΣ.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα έξοδα αυτής της πολύ σημαντικής ενέργειας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ που απευθύνεται σε έφηβους και νεαρούς ενήλικους χρήστες ναρκωτικών ουσιών και στις οικογένειές τους.

Ραντεβού λοιπόν στην Τεχνόπολις, για να στείλουμε μαζί με τα μέλη της οργάνωσης ένα ισχυρό μήνυμα εναντίων της εξάρτησης και των ναρκωτικών και να σταθούμε στο πλευρό της πολύ σημαντικής προσπάθειας που κάνουν οι άνθρωποι του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.

Το πρόγραμμα εμφάνισης των καλλιτεχνών.
18.00 – 18.20:Το Μουσικό Συγκρότημα της ΣΤΡΟΦΗΣ
18.35 – 19.20: Ματούλα Ζαμάνη & Angry Birds
19.35 – 20.20: Μαριέττα Φαφούτη
20.30 – 21.20: Στάθης Δρογώσης
21.35 – 22.35: Νατάσσα Μποφίλιου
22.50 – 00.00: Φοίβος Δεληβοριάς
Ενδιάμεσα live dj set από τον TAREQ

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17.30

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b