MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
18
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“Χαρούμενο πανηγύρι των παιδιών” στο Άλσος Κηφισιάς “Δημήτρης Ζωμόπουλος”

Τη Κυριακή 20 Μαΐου στο Άλσος Κηφησιάς “Δημήτρης Ζωμόπουλος” θα πραγματοποιηθεί για δέκατη συνεχή χρονιά μία εκδήλωση θεσμό για όλα τα παιδιά τα “Κηφισοπαιχνιδίσματα”.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Πρόκειται για μία πολυδιάστατη εκπαιδευτική διοργάνωση που μεταμορφώνει το καταπράσινο Άλσος της Κηφισιάς “Δ. Ζωμόπουλος” σε μια μαγική μικρόπολη. Όλες οι δραστηριότητες, που απευθύνονται σε παιδιά Δημοτικού και προσχολικής ηλικίας, θα λειτουργήσουν ταυτόχρονα στον χώρο, δίνοντας στα παιδιά την ελευθερία να επιλέξουν και να συνδυάσουν ανάλογα με το κέφι τους το κάθε παιχνίδι.

Τα ΚΗΦΙΣΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ ετοιμάζουν ακόμα πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς τους φίλους, καθώς χορηγοί θα μοιράσουν προϊόντα των εταιριών τους.

Να είστε εκεί από τις 10.30 που αρχίζει η εκδήλωση, γιατί είναι σίγουρο ότι δεν θα προλάβετε να πάρετε μέρος σε όλες τις δραστηριότητες, έως τις 14.30 το μεσημέρι που τελειώνει.

H εκδήλωση αρχίζει στις 10.30 και τελειώνει στις 14.30. ( Για να λάβετε μέρος σε όλες τις δραστηριότητες θα πρέπει να είστε στο Άλσος Κηφισιάς από τις 10.30)

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ ΚΗΦΙΣΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Περισσότερα από Δραστηριότητες