MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το πανηγύρι της αγάπης στο Σύνταγμα

Από τις 10 έως τις 12 Απριλίου στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα πραγματοποιείται bazaar με κατασκευές από νέα άτομα με ειδικές ανάγκες, που απασχολούνται στο κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης “Το Εργαστήρι”.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Το Πανηγύρι της Αγάπης διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 1996 και είναι μια μεγάλη, πολυσυμμετοχική ανοιξιάτικη γιορτή που όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να ευαισθητοποιήσει χιλιάδες συνανθρώπους, να αφυπνίσει συνειδήσεις και να εκμαιεύσει την αγάπη και τη συμμετοχή όλων.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να προβάλει την κοινωνική αλληλεγγύη, την αποδοχή, τον σεβασμό και την αγάπη, να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες  και συγχρόνως να υπενθυμίσει ότι τα άτομα με νοητικά προβλήματα μπορούν να συμμετέχουν σε όλες σχεδόν τις δραστηριότητες της ζωής, έχοντας απλά μεγαλύτερη ανάγκη για σεβασμό και υποστήριξη. Παράλληλα να ενισχύσει το πρόγραμμα κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης που θα εξασφαλίσει τη φροντίδα των νέων όταν θα έχουν μοιραία στερηθεί τη φυσική παρουσία και το αγκάλιασμα των γονιών τους.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την έκθεση των αξιόλογων χειροτεχνημάτων που με πολλή αγάπη και μεράκι ετοιμάζουν όλη τη χρονιά οι απασχολούμενοι νέοι και να κάνουν καλές και έξυπνες αγορές.

Στο παζάρι θα βρείτε χειροποίητες λαμπάδες από 5 έως 10 €, υφαντά χαλιά με 15 €, ρούχα, διακοσμητικά, κεραμικά, σπιτικές λιχουδιές και ζυμαρικά.

Ακόμη θα βρείτε προϊόντα όπως παιδικά και γυναικεία ρούχα, και πασχαλινές συνθέσεις δώρου με ποτά σε καλάθια από μεγάλες εταιρείες και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις.

Επίσης, μια πλούσια λαχειοφόρος αγορά περιμένει τους επισκέπτες με πολλά χρήσιμα δώρα.

Ημέρες: 10 έως 12 Απριλίου
Ώρες: 09:00-21:00
Είσοδος ελεύθερη

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/Y_FMkkwvDTQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b