MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διακοπές στη Ρώμη με Woody Allen η Penelope!

Μετά το Midnight in Paris και το Vicky Cristina Barcelona ο Woody Allen συνεχίζει ακάθεκτος όχι μόνο την ευρωπαϊκή του φιλμογραφική περιοδεία, αλλά και την τάση να βάζει στους τίτλους τα ονόματα των πόλεων, στις οποίες γυρίζει την ταινία.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, στη νέα του ταινία, ο Woody άλλαξε ακόμα μια φορά τον τίτλο, για να περιλάβει μέσα και τη Ρώμη. Αρχικά, το project, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Woody, αλλά και η καυτή Penelope Cruz, ονομαζόταν The Bop Decameron και στη συνέχεια άλλαξε τίτλο, ως Nero Fiddled. Όμως κάτι τον “χάλαγε” τον Woody Allen και τον άλλαξε ως εξής: To Rome With Love.

Όπως θα καταλάβατε και από τον τίτλο, η ταινία γυρίστηκε στη Ρώμη. Μάλιστα, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Sony τα γυρίσματα έγιναν στην πρωτεύουσα της Ιταλίας το τελευταίο καλοκαίρι. Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι ο ίδιος ο Woody Allen, αλλά και οι Alec Baldwin, Roberto Benigni, Penélope Cruz, Judy Davis, Jesse Eisenberg, Greta Gerwig, Ellen Page. Όλοι αυτοί γνωρίζουν τον έρωτα και την περιπέτεια στην Ρώμη. Η ταινία θα βγει στους αμερικάνικους κινηματογράφους στις 22 Ιουνίου.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b