MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πιο κοντά…μέσω υπολογιστή

Στην εποχή μας, οι υποχρεώσεις μας αναγκάζουν να είμαστε όλο και περισσότερο χρόνο μακριά απο τα αγαπημένα μας πρόσωπα.Έτσι η τεχνολογία επιστρατεύεται για να μας βοηθήσει να κρατάμε τις επαφές που πραγματικά χρειαζόμαστε.Τα νέα προιόντα της Μicrosoft Hardware έρχονται για φέρουν μια πιο ζωντανή διάσταση στην επικοινωνίας,όχι μόνο μέσα απο τα απρόσωπα μηνύματα του κινητού και τις τυπικές και κάπως επιτηδευμένες αναρτήσεις του Facebook και του Twitter,αλλά μέσω videoκλήσεων,πιο προσωπικών συζητήσεων ,έστω και απο μακριά.

Monopoli Team

Το τμήμα Microsoft Hardware, με τις υψηλής ευκρίνειας διαδικτυακές κάμερες και τα πλέον σύγχρονα μικρόφωνα που διαθέτει στην αγορά, προχωράει την επικοινωνία ένα βήμα , προσφέροντας προϊόντα που καθιστούν την επικοινωνία πραγματικά «ζωντανή»!

Tα προιόντα της σειράς Microsoft Hardware έχουν την έγκριση του εξειδικευμένου τεχνικού τμήματος του Skype,νούμερο ένα στις online ”ζωντανές” συνομιλιές. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει υψηλή ποιότητα (high definition) στις βιντεοκλήσεις καθώς και μεγάλη καθαρότητα στις φωνητικές κλήσεις.Τα παραπάνω εγγυούνται ότι ο συνδυασμός της επικοινωνίας μέσω Skype με διαδικτυακές κάμερες και ακουστικά Microsoft Hardware αποτελεί μια καλή πρόταση για να απολαύσετε την εμπειρία της ζωντανής επικοινωνίας.

Η Microsoft διαθέτει ένα ευρύ φάσμα διαδικτυακών καμερών και ακουστικών, ικανών να καλύψουν κάθε ανάγκη επικοινωνίας. Έτσι, είτε είστε σε ταξίδι, είτε νιώθετε μόνοι, είτε απλά αναζητάτε να μοιραστείτε την καθημερινότητά σας – απλά ανοίξτε τη Microsoft HD κάμερα και το ακουστικό σας και επικοινωνήστε με
την οικογένεια, τους φίλους ή τους συναδέλφους σας. Τα  προϊόντα της Microsoft Hardware σας δίνουν τη δυνατότητα να επικοινωνείτε εύκολα και με  ποιότητα εικόνας και ήχου, γεφυρώνοντας όλες τις αποστάσεις.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b