MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Βερολίνο!Παρίσι!Συγγρού! Η κρίση σας προωθείται… στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του πολιτικού cabaret, «Βερολίνο Παρίσι/ να θυμάσαι τι ξεχνάς…» στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο, οι συντελεστές της παράστασης παρουσιάζουν από τις 23 Μαρτίου μια νέα παραγωγή με τίτλο: «Βερολίνο! Παρίσι! Συγγρού! … / Η κρίση σας προωθείται…» .

Monopoli Team

Η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Άγγελος Μπούρας συναντώνται στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, προσπαθώντας να εξηγήσουν, τι σχέση έχουν Βερολίνο και Παρίσι με τη Συγγρού. Συνομιλούν με τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και το κοινό σε ένα διάλογο εκτός λογικής, σε μια διαφορετική πρόταση μουσικής παράστασης. Ένα σύγχρονο πολιτικό Cabaret σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, όπου συνυπάρχουν τραγούδια μουσικές χορός video και σύγχρονα σατυρικά κείμενα.

Τραγούδια που έγραψαν τη δική τους ιστορία σε cabaret της Ευρώπης, μουσικές που γεννήθηκαν για τις ανάγκες μουσικών παραστάσεων διαφορετικών εποχών, τραγούδια της μεταπολεμικής Ελλάδας , τραγούδια πολιτικά σε μια διαδρομή που συνδέει με χιούμορ και ευαισθησία το Βερολίνο και το Παρίσι με τις σύγχρονες εξελίξεις και τη Συγγρού…

Ένα ταξίδι στις μουσικές σκηνές της Ευρώπης του μεσοπολέμου. Σημαντικές στιγμές του μιούζικαλ. 50 από τα σημαντικότερα τραγούδια του παγκόσμιου μουσικού θεάτρου συναντώνται με τα σημαντικότερα τραγούδια της σύγχρονης Ελλάδας…
Πέντε πρόσωπα συναντώνται στη σκηνή για διαφορετικούς λόγους. Στην προσπάθειά τους να συστηθούν μεταξύ τους αρχίζει ένα ταξίδι μνήμης, αισθήσεων, γέλιου και φαντασίας… Με τη συνοδεία μιας εξαιρετικής 5μελούς ορχήστρας, τραγουδούν χορεύουν σαρκάζουν την εποχή προσπαθώντας να θυμηθούν τι ξέχασαν , επιχειρώντας να εξηγήσουν τον τίτλο της παράστασης.

Συντελεστές
Κείμενα: Δημήτρης Αποστόλου, Κωνσταντίνος Μάγνης, Θέμης Μουμουλίδης.
Σκηνικά – κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκόρου
Χορογραφία: Έλενα Γεροδήμου
Φωτισμοί: Αργύρης Καλοπήττας
Επιμέλεια ήχου: Γιάννης Κολεβέντης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Δημήτρης Αποστόλου, Κωνσταντίνος Μάγνης, Θέμης Μουμουλίδης.
Σκηνοθεσία: Θέμης Μουμουλίδης


Παίζουν: Ρίτα Αντωνοπούλου, Άγγελος Μπούρας, Μαρία Γεροδήμου, Αρετή Πασχάλη, Τζωρτζίνα Παλαιοθοδώρου.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b