MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Θύμα απαγωγής η … Jennifer Aniston!

Στο prequel της ταινίας Jackie Brown, την οποία είχε σκηνοθετήσει ο Quentin Tarantino, φαίνεται ότι θα δούμε την Jennifer Aniston, μαζί με τον Dennis Quaid. Η ηθοποιός είναι σε συζητήσεις με την παραγωγή, για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία The Switch, που είναι μια μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του μυθιστορήματος του Elmore Leonard.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στο concept δεν θα συμμετέχει ο Tarantino, ενώ ήδη στο καστ περιλαμβάνει τους Ty Burrell, John Hawkes και Yaslin Bey.

Ο Hawkes και ο Bey αναμένεται να ερμηνεύσουν τους δύο κύριους χαρακτήρες του έργου, δύο πρώην κακοποιούς, οι οποίοι απαγάγουν την γυναίκα (Jennifer Aniston) ενός ανέντιμου επιχειρηματία στον χώρο του real estate (Dennis Quaid).

Όπως αποδεικνύεται, ο Quaid δεν αγαπάει ιδιαίτερα τη γυναίκα του και αρνείται να πληρώσει τα λύτρα, προκειμένου να την “ξεφορτωθεί”. Έτσι, η προδωμένη Jennifer Aniston αλλάζει πλευρά και υποστηρίζει τους δύο απαγωγείς της, θέλοντας έτσι να εκδικηθεί τον άντρα της.

Φυσικά, το σενάριο δεν διεκδικεί τίτλο πρωτοτυπίας, καθώς την ίδια ακριβώς υπόθεση είχε η ταινία Ruthless People (1986) , όπου στη θέση του Dennis Quaid πρωταγωνιστούσε ο Danny Devito και σε αυτήν της Aniston η Bette Midler.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b