MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Charlie Sheen: -Ο Ashton Kutcher είναι χάλια!

Άνοιξε τελικά το στόμα του ο Charlie Sheen και είπε τη γνώμη του για την ερμηνεία του Ashton Kutcher στο σίριαλ Two and a half men. Σε δηλώσεις του στο TMZ ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε με νόημα: “Κουράστηκα να προσποιούμαι ότι ο Ashton Kutcher δεν είναι χάλια!”

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο ηθοποιός “παραδέχθηκε” ότι κουράστηκε τόσο καιρό να λέει ψέματα. “Κουράστηκα να λέω ψέματα! Κουράστηκα προσποιούμαι ότι το show δεν είναι χάλια! Κουράστηκα να προσποιούμαι ότι ο Ashton Kutcher δεν είναι χάλια!” δήλωσε σε μια… έκρηξη ειλικρίνειας ο καταπιεσμένος τόσον καιρό Charlie Sheen.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι ο Charlie Sheen είναι θυμωμένος με την εταιρεία που τον απέλυσε και πήρε στη θέση του τον Ashton Kutcher. Αυτό γιατί οι παραγωγοί, αντί να εκτιμήσουν τις πολιτικά ορθές μέχρι σήμερα δηλώσεις του, για το πόσο καλός είναι ο διάδοχός του, του έστειλαν και εξώδικο, επειδή χρησιμοποίησε μια εικόνα από το “Two and a half men” για να διαφημίσει τη νέα του σειρά “Anger management” (διαχείριση θυμού).

Για να δείξει, πάντως, ότι δεν έχει τίποτα προσωπικό εναντίον του Ashton Kutcher, ο Charlie Sheen τόνισε ότι δεν φταίει αυτός, που πρέπει να δουλεύει με ένα τόσο άθλιο σενάριο.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b