MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τo trailer με τον αντικαταστάτη του Bourne!

O Jeremy Renner παίρνει τη θέση του Matt Damon στο frachise του Jason Bourne στο “Bourne Legacy” και τώρα κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας από την Universal. Μολονότι αρχικά οι πληροφορίες ήταν πως το συγκεκριμένο έργο θα ήταν ένα prequel της τριλογίας με τον Damon, τελικά δεν είναι τίποτα τέτοιο. Ο Jeremy Renner ερμηνεύει έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα, που επίσης είναι πράκτορας άριστα εκπαιδευμένος, ο Kenneth Kitson.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως δηλώνει ο τίτλος και φαίνεται από το trailer, ο τύπος αυτός ακολουθεί τις ίδιες διαδρομές του Jason Bourne. Γίνεται γρανάζι αυτού του σκοτεινού συστήματος, που λειτουργεί σαν μυστική οργάνωση με παράνομες ενέργειες μέσα στη CIA και στη συνέχεια συγκρούεται μαζί του, σκοτώνοντας ό,τι του στέλνουν.

Στην ταινία συμμετέχει ο Edward Norton, ο οποίος παίζει το ρόλο του κακού. Το σενάριο και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Tony Gilroy. Ο Matt Damon στο παρελθόν είχε εκφραστεί με αρνητικά σχόλια για το σενάριο του Gilroy, λέγοντας ότι δεν διαβάζεται. Ο Damon είχε δηλώσει ότι ο Tony Gilroy απλά πήρε “ένα σκασμό λεφτά” για το σενάριο και έγραψε ένα κάκιστο σενάριο. Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός είχε χαρακτηρίσει το σενάριο career-ender- κείμενο δηλαδή που μπορεί να σου καταστρέψει την καριέρα. Αργότερα, ο Matt Damon ζήτησε συγνώμη γι’ αυτές τις δηλώσεις.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 3 Αυγούστου του τρέχοντος έτους.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/HVPpc4pk6RE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b