MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

3ο Συνέδριο για τα social media

Το 3ο Συνέδριο του Ινστιτούτου Επικοινωνίας σχετικά με τα social media πραγματοποιείται την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Μπενάκη, με σκοπό να αποκαλυφθούν οι πτυχές της σχέσης ανάμεσα στα μαζικά μέσα επικοινωνίας και τις επιχειρήσεις.

Monopoli Team

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν έρευνες για τα social media στην Ελλάδα, που έχουν διεξαχθεί από την MRB HELLAS σε συνεργασία με το Πάντειο, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, τα ευρήματα και αποτελέσματα των οποίων θα είναι διαθέσιμα προς τους συνέδρους και θα σχολιαστούν από ακαδημαϊκούς.

Ακόμη στελέχη επιχειρήσεων θα κάνουν τοποθετήσεις και θα μιλήσουν για επιτυχημένα παραδείγματα καθώς και 3 bloggers θα συζητήσουν τις δικές τους απόψεις, προσπαθώντας να απαντήσουν σε απορίες σχετικές με το μέλλον αυτής της σχέσης.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Matthias Luefkens, Β-Μ Digital Europe, (oμιλητής και στο TEDxZurich και social media architect στο the World Economic Forum), του οποίου η γνώση και η πείρα, μαζί με τις απόψεις κι άλλων εκπροσώπων επικοινωνίας, θα συμβάλλει στην καλύτερη κατανόηση του αντικειμένου.

Ώρα: 9:30 – 16:30

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b