MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Stand up Comedy

Μία εκδοχή στο θέατρο Φούρνος

Από τις 15 Μαρτίου η θεατρική ομάδα Roswitha και το θέατρο φούρνος παρουσιάζουν το θεατρικό έργο «Μία εκδοχή».

Monopoli Team

Ακροβατώντας ανάμεσα στο ύφος του καμπαρέ και του stand up comedy δύο ηθοποιοί σε μια άδεια σκηνή αναζητούν τις αιτίες μίας αποτυχίας. Μετρούν τα λάθη, απαριθμούν τους ενόχους, ζητούν σωτήρες. Το θέμα της προσωπικής ευθύνης και η σκληρή ανάγκη για ελπίδα τους ακολουθούν στην διαδοχή των αυτοσχέδιων σκηνών που φτιάχνουν πάνω στη σκηνή.

Το τέλος πλησιάζει και σύντομα οι ήρωες θα πρέπει να αφήσουν την σκηνή. Μοιάζει να μην έχουν πια τίποτα στα χέρια. Είναι όμως έτοιμοι να παραδοθούν; Μήπως ήρθε η ώρα; Η ώρα να παραδεχτούμε ότι η ιστορία μας δεν είναι η ιστορία μιας αδυνατότητας, αλλά η ιστορία της πεισματικής άρνησης παράδοσής μας στην ασημαντότητα.

Η παράσταση «Μία Εκδοχή» θα παρουσιαστεί στις 23 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο στο πλαίσιο του “KrisenFest” (Φεστιβάλ της Κρίσης). Το Φεστιβάλ διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά από την «Ευρωπαϊκή Κοινότητα για Πολιτιστικά Θέματα» (μέλη της κοινότητας: Sabrina Apitz, Lucia Meinhold, Erhard Ertel, Joachim Fiebach, Florian Thamer, Tina Turnheim, Frank Castorf). Η Ευρώπη βρίσκεται σε κρίση, αναφέρει η Κοινότητα. Οχι μόνο οικονομική, αλλά και πολιτική και πολιτιστική. Ενάντια στην πολιτικά και οικονομικά υποκινούμενη συζήτηση περί κρίσης η «Ευρωπαϊκή Κοινότητα για Πολιτιστικά Θέματα» διοργανώνει θεατρικές παραστάσεις, συζητήσεις, ημερίδες, σεμινάρια και workshops. Πρώτος σταθμός η Ελλάδα.


Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Σκυφτούλης, Δανάη Σπηλιώτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Σκυφτούλης, Δανάη Σπηλιώτη


Παίζουν: Θοδωρής Σκυφτούλης, Δανάη Σπηλιώτη.

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b