MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Προπώληση για το Master Class κιν/φου με τον John Randal Kleiser

Ξεκίνησε η προπώληση για το Master Class του John Randal Kleiser, του δημιουργού που είναι γνωστός στο παγκόσμιο κινηματογραφικό στερέωμα με το μιούζικαλ Grease, και πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες. Θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και απευθύνεται σε σπουδαστές και επαγγελματίες σκηνοθέτες, ηθοποιούς, συγγραφείς και σεναριογράφους αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τις βασικές αρχές προσέγγισης ενός κινηματογραφικού κοινού.

Monopoli Team

Ο διεθνούς φήμης αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός επισκέπτεται την Ελλάδα στο πλαίσιο της γενικότερης αντίληψης που γεννιέται στους καλλιτεχνικούς κύκλους των ΗΠΑ, με το μότο “Save  Greece“, ώστε να μοιραστεί με Έλληνες κινηματογραφιστές και ηθοποιούς τα μυστικά μιας επιτυχημένης διεθνούς καριέρας σε ένα 4ωρης διάρκειας Master Class. Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012,  θα υπάρξει μία συνάντηση γνωριμίας  – προετοιμασίας του Masterclass, του Kleiser με όλους όσους ενδιαφέρονται, στο ΙΜΚ.

Στο Master class ο Kleiser θα χρησιμοποιήσει ως βάση τις κινηματογραφήσεις του σε συνεργασία με τον George Lucas, από τη διδασκαλία υποκριτικής της μεγάλης αμερικανίδας δασκάλας και πρωταγωνίστριας πλήθους ταινιών, Nina Foch. Η Nina Foch δίδασκε από το 1960 έως το θάνατό της το 2005 στο University of Southern California’s School of Cinematic Arts” το μάθημα “Κατευθύνοντας τον Ηθοποιό“. Το μάθημα της Nina Foch απευθυνόταν σε σκηνοθέτες, ηθοποιούς, σεναριογράφους όπως και επαγγελματίες του χώρου (παραγωγή, μοντάζ κλπ) και στηριζόταν στη μελέτη και τη συνεργασία της με σκηνοθέτες όπως οι: Lee Strasberg, Stella Adler, Uta Hagen, Vincente Minnelli, Stanley Kubrick, Robert Wise, Otto Preminger, Blake Edwards, Cecil B. DeMille κ.α.

Το  πολυεπίπεδο Master Class του John Randal Kleiser αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για όποιον εμπλέκεται στις παραστατικές τέχνες και στον δημόσιο λόγο που εκφωνείται σε χώρους εργασίας, σχολικές αίθουσες, αίθουσες δικαστηρίων ή ανοικτές εκδηλώσεις.

Θα υπάρχει μετάφραση στα ελληνικά.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012, 13:00-17:00
Κόστος Συμμετοχής: 30€
Μειωμένο Κόστος Συμμετοχής: 20€ για σπουδαστές Δραματικών Κινηματογραφικών Σχολών/ φοιτητές Θεατρολογίας.

Αίθουσα: Θέατρο
Προπώληση:
Στα ταμεία του Ιδρύματος Δευτέρα – Παρασκευή 11:00 – 14:00
Μέσω πιστωτικής κάρτας: 210 34 18 579 Δευ – Παρ 11:00 – 14:00 και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης:
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα
Τηλ. 2103418550
www.mcf.gr

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b