Έντεχνα
Τραγούδια Γραμμοφώνου στο Variete του Badminton
Kάθε Παρασκευή έως τις 27 Ιανουαρίου ο Δαυίδ Ναχμίας παρουσιάζει την παράσταση “Τραγούδια Γραμμοφώνου” στο Variete του Πολυχώρου Πολιτισμού Badminton. Τρείς σημαντικές φωνές με σπάνια ευαισθησία και μουσικότητα μοιράζονται την ίδια σκηνή για να μας θυμίσουν τα σημαντικότερα τραγούδια του μεσοπολέμου.
A
A
Τραγούδια για τον έρωτα, τη μεγαλύτερη ανθρώπινη αρετή. Τραγούδια με ένα βαθύ εσωτερικό χαρακτήρα, που περιέχουν αντηχήσεις, από τις ονειρικές πλευρές των πραγμάτων.
Ο Δαυίδ Ναχμίας μελετητής και πιανίστας, “ταγμένος” σε αυτό το ρεπερτόριο, αποδίδει το συγκεκριμένο υλικό, με την εκλεκτική βαρύτητα ενός κορυφαίου ερμηνευτή. Ο Δαυίδ Ναχμίας, η Σία Κοσκινά, ο Θάνος Πολύδωρας και ο Μπάμπης Βελισσάριος ζωντανεύουν μια σειρά από τραγούδια υψηλών απαιτήσεων, όπου πρωταγωνιστούν ο λυρισμός και η μελωδία.
Προπώληση: public, metropolis, viva.gr, ticketnet.gr, 210 8840600
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
The House of David: Ο 2ος κύκλος της βιβλικής σειράς κάνει πρεμιέρα στο Prime Video
Στο ένδοξο αλωνάκι: 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου σε μια έκθεση στην ΕΒΕ
Ορφέας Αυγουστίδης: Ξέρω πως πρέπει να ανατρέπω τον εαυτό μου
Ελληνικός Κόσμος: Πασχαλινές παραδόσεις και ανακαλύψεις στα εκπαιδευτικά προγράμματα Απριλίου
SEPHORA: Στην PHLUR, το άρωμα αποτελεί μια μορφή προσωπικής έκφρασης
O Δημήτρης Μυστακίδης για μια τελευταία φορά στον Σταυρό του Νότου
Θες να μάθεις πόσο στρες έχεις; Η Uber παρουσιάζει το «Στρεσόμετρο»
Ο Bryan Adams το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη – Η προπώληση ξεκίνησε
Αλλάζει τίτλο το viral τραγούδι της Μαριάνας Κατσιμίχα, μετά από επιθυμία του γιου του Χατζιδάκι
Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης – Συναυλία για την ειρήνη στη Λυρική Σκηνή