MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Michelle Williams: Πήρα μερικά κιλάκια για να παίξω τη Marilyn!

Άλλες ηθοποιοί δεν την θέλουν ούτε για τατουάζ, ενώ άλλες θεωρούν ότι ωρίμασαν ως γυναίκες και ηθοποιοί παίζοντας την. Ο λόγος για τη Marilyn Monroe, τη διαχρονική σεξοβόμβα, που ίσως οδηγήσει την Michelle Williams (την ηθοποιό που την ενσαρκώνει στο “Επτά μέρες με τη Marilyn”) στο δρόμο για τα Oscar.

author-image Γιώργος Σμυρνής

H Michelle Williams παραδέχθηκε στο Hollyscoop ότι η ερμηνεία της Marilyn την ωρίμασε. Δήλωσε συγκεκριμένα ότι αισθάνεται πιο μεγάλη μετά από αυτό το ρόλο. “Θεωρώ ότι ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου κι ότι έπρεπε να ωριμάσω αρκετά, για να ανταποκριθώ σε αυτήν”, δήλωσε η ηθοποιός.

Η Williams παραδέχθηκε ότι πήρε μερικά κιλάκια για τις ανάγκες του ρόλου (έπρεπε να είναι λίγο πιο χυμώδης, καθώς η Marilyn ήταν διάσημη για τις καμπύλες της). Επίσης, τόνισε ότι έκανε μεγάλη προετοιμασία μελετώντας τη ζωή και τις ταινίες της Marilyn Monroe. Μάλιστα, ζήτησε από τους παραγωγούς της ταινίας να τρενάρουν κάπως τα γυρίσματα, για να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο, για να προετοιμαστεί για το ρόλο της.

Η προετοιμασία αυτή φυσικά απέδωσε κι έκανε τη Michelle Williams ένα από τα πιο καυτά ονόματα στο Hollywood αυτόν τον καιρό. Αυτά να τα βλέπει η Megan Fox, που είχε κάνει την Marilyn τατουάζ και μετά το έσβησε, γιατί… της χαλούσε την αύρα της!

Έτσι έχουν αυτά… Άλλες πάνε για Oscar κι άλλες μένουν στα αζήτητα!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b