MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το River West γιορτάζει στη Χριστουγεννοχώρα

Ο Άγιος Βασίλης έφτασε στο εμπορικό κέντρο River West φέρνοντας παιχνίδια, χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους και δώρα, από τις 2 έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Τις γιορτινές μέρες η Χριστουγεννοχώρα του εμπορικού κέντρου γεμίζει από κόσμο που επιθυμεί να γνωρίσει τον Άγιο Βασίλη, να παίξει και να φωτογραφηθεί μαζί του και να κάνει ζαβολιές με τα καλικαντζαράκια.

Ακόμη, η ομάδα της “Πολύχρωμης Σπείρας” δίνει την ευκαιρία στους μικρούς επισκέπτες να φτιάξουν χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και στολίδια για το δέντρο, να γράψουν ευχετήριες κάρτες, να δημιουργήσουν το γούρι των Χριστουγέννων, να γευθούν γλυκά και ζαχαρωτά.

Τέλος, από τις 16 Δεκεμβρίου φιλοξενείται στην παραμυθένια χώρα το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να ανακαλύψει μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα τα ήθη και τα έθιμα των Χριστουγέννων από διαφορετικούς τόπους της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

River West: επί της Λεωφόρου Κηφισού και μεταξύ των οδών Πέτρου Ράλλη, Ιεράς Οδού και Θηβών – δίπλα από το κατάστημα ΙΚΕΑ.

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b