MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tα “Μυστήρια του Νείλου” στο Πλανητάριο

Για δεύτερη χροονιά προβάλλεται η εντυπωσιακή ταινία “Τα Μυστήρια του Νείλου” που έχει ψυχαγωγικό και διδακτικό χαρακτήρα στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Monopoli Team

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή περιπέτεια που κόβει την ανάσα, μια ταινία, η παγκόσμια προβολή της οποίας έσπασε το φράγμα των δέκα εκατομμυρίων θεατών, ενώ η προβολή της τους τελευταίους μήνες, στο Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου στην Αθήνα, έχει αποσπάσει εντυπωσιακές κριτικές και τα θετικότατα σχόλια του κοινού.

Η ταινία αναφέρεται στις 114 ημέρες εξερευνητικής αποστολής των Pascuale Scaturro και Gordon Brown οι οποίοι κατορθώνουν να διανύσουν τα 3,250 μίλια του Γαλάζιου Νείλου από τις πηγές του ως την θάλασσα με κανό! Όλο το ταξίδι, το οποίο διασχίζει την Αιθιοπία, το Σουδάν αλλά και την Αίγυπτο, φανερώνει την ομορφιά και το μυστήριο των περιοχών γύρω από το Νείλο, όπως δεν έχει ποτέ άλλοτε παρουσιαστεί σε θόλο.

Επιπλέον, το 2005 η αποστολή των Brown και Scattura απέσπασε το βραβείο “Αποστολή της Χρονιάς” κατά τη διάρκεια της ετήσιας τελετής των βραβείων EVEREST, που πραγματοποιήθηκε στο Κολοράντο των Η.Π.Α.

Ίδρυμα Ευγενίδου – Λεωφ. Συγγρού 387, 175 64 Π. Φάληρο, Είσοδος από οδό Πεντέλης 11, Τηλέφωνο: 210 9469600

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b