MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Αίγλη και ο κήπος των θαυμάτων

Από το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου έως τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου η Αίγλη Ζαππείου φοράει τα «γιορτινά της» από τις 11.00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε έναν παραμυθένιο Κήπο των Θαυμάτων, γεμάτο εκπλήξεις, παιχνίδια και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.

Monopoli Team

Με ελεύθερη είσοδο για όλους στη διαμορφωμένη αίθουσα «Πρωτέας» της Αίγλης Ζαππείου, παιδιά και γονείς που ξαναγίνονται παιδιά παίζουν, διαβάζουν παραμύθια κάτω από «Χιονισμένα Σπιτάκια», ενώ πελώριες κατασκευές, όπως το εντυπωσιακό «Ιπποτικό Κάστρο», και το φουσκωτό «Κάστρο Του Βυθού» υπόσχονται να χαρίσουν άφθονο γέλιο και διασκέδαση! Ακόμη, ένα πολύχρωμο πολύ – γυμναστήριο αναλαμβάνει να ψυχαγωγήσει τους λιλιπούτειους φίλους της Αίγλης Ζαππείου, βοηθώντας τους να κάνουν τις «ασκήσεις» τους… παιχνιδάκι!

Επιπλέον, από τις 3 Δεκεμβρίου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον καφέ και το γλυκό της αρεσκείας τους στο Aegli Café μόνο με 8 ευρώ και τις Κυριακές μπορούν να γευτούν από τον πλούσιο μπουφέ, ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις αλλά και χριστουγεννιάτικα γλυκά με 18 ευρώ ανά άτομο( κάθε Κυρική από 12.00-17.00)

Τις Κυριακές κληρώνονται «μαγικά εισιτήρια» για το Χριστουγεννιάτικο χωριό για τους τυχερούς.

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b