MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εορταστικό bazaar για τα αδέσποτα ζώα

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου από τις 10.00 έως τις 20.00 στο Thission Lofts (Πειραιώς 123, Κεραμεικό) το μη κερδοσκοπικό σωματείο Stray.Gr διοργανώνει χριστουγεννιάτικο bazaar με σκοπό την ενίσχυση του έργου της προστασίας των αδέσποτων ζώων.

Monopoli Team

Το bazaar περιλαμβάνει ρούχα, κοσμήματα, βιβλία και dvds, αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους και νέα προϊόντα Stray.gr. 
Θα φιλοξενηθεί και “Καλλιτεχνική Γωνιά” με έργα καλλιτεχνών, που τα προσφέρουν αφιλοκερδώς για να συμβάλλουν στη λειτουργία του σωματείου. Επίσης, θα διατίθενται βιβλία και CDs, υπογεγραμμένα από τους δημιουργούς τους, πίνακες ζωγραφικής, χαρακτικά, κοσμήματα, κεραμικά και φωτιστικά σε χαμηλές τιμές.

Επίσης θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά στην οποία μπορείτε να κερδίσετε δώρα όπως δωρεάν διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία, ποδήλατα, δωροεπιταγές για συνεδρίες life coaching, μαθήματα χορού και pilates, εκπαιδεύσεις βασικής υπακοής για τους τετράποδους φίλους σας κ.α.

Το Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων- Stray.gr με τα έσοδα που θα συγκεντρώσει θα συνεχίσει να φροντίζει τα αδέσποτα ζώα σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Συγκεκριμένα, προσφέρει περίθαλψη, στειρώσεις, εμβολιασμούς, θεραπείες και υιοθεσίες στα αδέσποτα ζώα, ενημέρωση και αλληλοβοήθεια στους φιλόζωους, και δίνει προτεραιότητα σε επείγοντα περιστατικά.

Thission Lofts, Πειραιώς 123, Κεραμεικός,
Τηλ. Επικοινωνίας Μυρτώ Ξανθοπούλου 6977 620737

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b