MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Χριστουγεννιάτικο bazaar των Δρόμων Ζωής

Για 11 συνεχή χρονιά οι Δρόμοι Ζωής προσφέρουν βοήθεια σε παιδιά και οικογένειες Ελλήνων μουσουλμάνων της Θράκης και μεταναστών που ζουν στην περιοχή Γκαζιού-Βοτανικού-Μεταξουργείου με τα έσοδα που προκύπτουν από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar. Το φετινό bazaar θα πραγματοποιηθεί 10 και 11 Δεκεμβρίου στο 87ο Διαπολιτισμικό σχολείο στο Γκάζι.

Monopoli Team

Το Βazaar των Δρόμων Ζωής περιλαμβάνει ποικιλία από νοστιμιές και γλυκίσματα σε συσκευασίες δώρου και στυλιστικά αξεσουάρ, χειροποίητα κοσμήματα, στολίδια, χριστουγεννιάτικα δώρα και την σταθερή παρουσία καλλιτεχνών και γκαλερί που προσφέρουν τα έργα τους. Ανάμεσα στα παιχνίδια, τα διακοσμητικά θα βρει αντικείμενα που κάποιος τα προσέφερε για να τα αξιοποιήσει κάποιος άλλος.

Παράλληλα, το κονό θα ενημερωθεί για το έργο και την ιστορία των Δρόμων Ζωής μέσα από την  προβολή φωτογραφιών, ντοκιμαντέρ (“Το Σχολείο” της Μαριάννας  Οικονόμου κ.α.).

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και να διασκεδάσουν συμμετέχοντας δωρεάν σε εργαστήρια ζωγραφικής, φιγούρας καραγκιόζη, θεματικών παιχνιδιών, κούκλας κουκλοθεάτρου, θεατρικού παιχνιδιού, περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, χριστουγεννιάτικων στολιδιών. Επίσης θα ακολουθήσει χορωδία από τα παιδιά των Δρόμων Ζωής, και πάρτυ για όλα τα παιδιά (πρόγραμμα στο www.dromoi-zois.gr).

87ο ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Ορφέως 58, ΓΚΑΖΙ, Σταθμός Μετρό Κεραμεικός –έξοδος από Κωνσταντινουπόλεως
Ωράριο λειτουργίας: Σάββ. 10 / 12 (10:00-22:00) – Κυρ. 11 / 12 (10:00-20:00)

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b