MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ταινία για την κρυφή σχέση της Lady D με καρδιοχειρούργο

Βιογραφική ταινία για την πριγκίπισσα Diana ετοιμάζεται με τίτλο ‘Caught in Flight’ . Η ταινία θα περιστρέφεται γύρω από την ιστορία αγάπης της Diana με τον καρδιοχειρουργό Hasnat Khan, ο οποίος θεωρείται ο μεγάλος έρωτας της ζωής της. Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Oliver Hirschbiegel, ο οποίος αποτελεί εγγύηση, δεδομένου ότι έχει βάλει την υπογραφή του στην εξαιρετική ιστορική ταινία “Η Πτώση”, για τις τελευταίες μέρες του Χίτλερ.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο η ανερχόμενη Αμερικανίδα ηθοποιός Jessica Chastain (The Tree Of Life, The Debt) βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους παραγωγούς. Το σενάριο υπογράφει ο Steven Jeffreys (The Libertine). Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα και θα γίνουν σε διάφορες περιοχές του κόσμου, όπως το Παρίσι, η Ανγκόλα και το Πακιστάν, τόπος καταγωγής του εραστή της πριγκίπισσας.

Η Diana και ο Hasnat είχαν πί δύο έτη κρυφή ερωτική σχέση. Ο Khan αρνούνταν να μιλήσει για το δεσμό τους επί χρόνια μετά το θάνατο της πριγκίπισσας, ώσπου έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στα ξένα tabloids το 2008. Ο ίδιος παρουσίασε τη Diana ως φουλ ερωτευμένη μαζί του, έτοιμη να τα παρατήσει όλα και να τον ακολουθήσει… Αν μη τι άλλο, η Lady D ήταν μια γυναίκα με πάθος!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b