MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Bazaar στο χριστουγεννιάτικο χωριό στο λουνα παρκ Αηδονάκια

Στο χριστουγεννιάτικο χωριό, στο λούνα-παρκ Τα Αηδονάκια το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 14:00 το bazaar θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα για την ενίσχυση και στήριξη του Συλλόγου Γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Monopoli Team

Το πάρκο “Τα Αηδονάκια” στηρίζει τον φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Το Εργαστήρι” στα Άνω Λιόσια ως μια προσπάθεια προβολής της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αποδοχής, του σεβασμού των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Επώνυμες Μαμάδες και Μπαμπάδες θα βρίσκονται στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 14.00 για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια με την παρουσία τους. Παράλληλα τα παιδιά που δημιουργούν και φτιάχνουν διάφορα αντικείμενα και εδέσματα στο «Εργαστήρι» θα παρουσιάσουν διάφορες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές σε ένα μικρό Bazaar που θα στηθεί ειδικά για εκείνη την μέρα. Όπως επίσης εκείνη την ημέρα τα παιδιά από το «Εργαστήρι» θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της ημέρας εκείνης θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση των λειτουργικών εξόδων του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικό οργανισμού «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ».

Τί θα δείτε στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

  • Το χριστουγεννιάτικο χωριό είναι μια υπερπαραγωγή εγκαταστάσεων, με υπερμεγέθη σκηνικά που συνθέτουν μια μαγική ατμόσφαιρα. Το παραμύθι ξεκινάει με το χωριό του Άι- Βασίλη, στο οποίο βρίσκονται δημιουργικά εργαστήρια και το ταχυδρομείο του Άι -Βασίλη. Εκεί τα παιδιά θα μπορέσουν να συμμετάσχουν σε δημιουργικά παιχνίδια, και ν’ ακούσουν παραμύθια.
  • Επιπλέον, το Μουσείο Μαμούθ έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, παρέα με τα ζώα της εποχής των παγετώνων, από το πολύ γνωστό Πάρκο Δεινοσαύρων της Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
  • Η πρώτη έκθεση γλυπτών στον πάγο στήνεται με τις προδιαγραφές και τα πρότυπα της εταιρίας Magic Ice a.s. Norway.
  • Επίσης, στο λούνα παρκ θα υπάρχει το φθηνότερο σκεπαστό παγοδρόμιο της πόλης, ενώ θα διεξάγονται μουσικά δρώμενα και Dancing with the Kids κάθε μέρα.

Τα φουσκωτά παιχνίδια και το τραμπολίνο, το χριστουγεννιάτικο Carousel και άλλα 12 παιχνίδια λούνα παρκ, παραστάσεις Καραγκιόζη από την πολύ γνωστή Οικογένεια Σπυροπούλου και η πλούσια χριστουγεννιάτικη αγορά με γλυκά, ζαχαρωτά και αναμνηστικά θα οδηγήσουν τους επισκέπτες σε μια ονειρεμένη διαδρομή.

Θα φιλοξενούνται επίσης μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, πάρτι με γνωστούς dj και πολλά happenings.

Λ. Κηφισίας 89 & Ανδρέα Παπανδρέου, Μαρούσι, Έξοδος 11 Αττικής Οδού
Ωράρια λειτουργίας: Καθημερινές: 16:00-23:00, Σαββάτο-Κυριακή, Γιορτές: 11:00-23:00, Τηλ: 2106198274-2106196941
www.aidonakia.gr

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b