MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H Selena Gomez χώρισε τον Justin Bieber, λόγω του σκανδάλου!

Ταφόπλακα για το (κωμ)- ειδύλλιο του Justin Bieber και της Selena Gomez αποδεικνύεται το σκάνδαλο σε βάρος του 17χρονου pop star ότι είναι πατέρας του παιδιού της 20χρονης Mariah Yeater. Το σκάνδαλο αυτό έπεσε βαρύ στην νεαρή τραγουδίστρια, η οποία εγκατέλειψε τον Bieber άμεσα. Από την πλευρά του, ο J.B. προσπαθεί να τα ξαναβρεί μαζί της, τουλάχιστον για μερικές εβδομάδες.

author-image Γιώργος Σμυρνής

O Justin Bieber φοβάται ότι ο χωρισμός του με την Selena Gomez θα αντιμετωπισθεί από την κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ σαν μια ένδειξη ότι κάτι έχει γίνει ανάμεσα σε αυτόν και την 20χρονη ή -ακόμα χειρότερα- ότι όντως είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Ως γνωστόν, η Mariah Yeater από την Καλιφόρνια κατέθεσε αγωγή εναντίον του Justin Bieber, στην οποία τον κατηγορεί ότι αφού ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί του, έμεινε έγκυος. Η Yeater δηλώνει πως θεωρεί ότι πατέρας του τεσσάρων μηνών γιου της είναι ο Justin Bieber.

Η υπόθεση πάντως είναι αρκετά περίπλοκη, καθώς υπάρχουν φήμες ότι η 20χρονη είχε πλησιάσει άλλον υποψήφιο πατέρα- έναν πρώην της- για να τον πείσει ότι είναι πατέρας του παιδιού της, πριν προσπαθήσει να το “φορτώσει” στον διάσημο Justin Bieber.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b