MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δώδεκα καυτές φωτογραφίες της Μarilyn σε έκθεση στο L.A.! (pics)

Υπήρξε η απόλυτη σεξοβόμβα. Άφησε εποχή με τις ταινίες της και τις ερωτικές σχέσεις της. Έγινε θρύλος με τον πρόωρο θάνατό της. Και τώρα μια έκθεση με γυμνές φωτογραφίες της Marilyn Monroe στο Los Angeles, οι οποίες βγήκαν δύο μήνες πριν πεθάνει, προκαλεί παγκόσμιο ενδιαφέρον.

author-image Γιώργος Σμυρνής

«12 φωτογραφίες της Marilyn Monroe» είναι ο τίτλος της έκθεσης του φωτογράφου Lawrence Schiller, η οποία εκτίθεται στην γκαλερί Duncan Miller, του Los Angeles. Αποτελεί σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο, διότι οι εν φωτογραφίες αυτές είναι οι τελευταίες στις οποίες πόζαρε η διάσημη ηθοποιός!

Τις φωτογραφίες είχε τραβήξει ο Lawrence κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Something’s Got to Give», το 1962, η οποία δεν ολοκληρώθηκε.

Ο φωτογράφος περιγράφει με ενθουσιασμό την απίστευτη ικανότητα της να “δίνει σχήμα και φως στο πρόσωπο και στο σώμα της. Είχε απίστευτα καλή σχέση με το φακό και ήξερε τι απαθανάτιζε κάθε στιγμή η φωτογραφική κάμερα. Αν της έδινες ένα φουλάρι ήξερε πως να παίξει μαζί του, όπως ένα παιδί ξέρει να παίζει με τα παιχνίδια του. Αν της έδινες ένα μπικίνι ήξερε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή να το βγάλει κι όταν το έκανε, έσβηνε τη Liz Taylor απ όλα τα εξώφυλλα!”

Η έκθεση με τις 12 φώτο του διαχρονικού συμβόλου του σεξ θα διαρκέσει έως τις 26 Νοεμβρίου.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b