MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Gisele: Τεχνικές αποφυγής κρίσεων, με … καυτά εσώρουχα! (video)

Η νέα διαφήμιση της σειράς εσωρούχων της Hope με πρωταγωνίστρια την βραζιλιάνα καλλονή Gisele Budchen είχε ένα ευρηματικό concept.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Gisele εμφανίζεται λέγοντας την ίδια κακή είδηση, η οποία σίγουρα πρόκειται να δυσαρεστήσει τον σύντροφό της και να τον κάνει έξαλλο μαζί της, με δύο τρόπους. Στον ένα φοράει φουστάνι. Στον δεύτερο φοράει μόνο τα καυτά εσώρουχα της νέας σειράς.

Αυτό που λέει η διαφήμιση είναι ότι ο πρώτος τρόπος είναι λάθος. Ο σωστός τρόπος για να πουν οι κυρίες στον σύντροφό τους μια κακή είδηση, του τύπου «αγάπη μου, σου στούκαρα το αμάξι» ή «θα έρθει να μείνει μαζί μας η μαμά», είναι ο δεύτερος. Φορώντας τα εσώρουχα της Hope, οι γυναίκες γλιτώνουν την μανούρα και περνάει τελικά το δικό τους, χωρίς φασαρία και νεύρα.

Ένα ερώτημα, βέβαια, που θα πρέπει να απασχολήσει το γυναικείο φύλο, είναι κατά πόσον αυτή η τεχνική αποφυγής κρίσεων είναι αποτελεσματικός όταν εφαρμόζεται από σωματότυπους κοντά σε αυτόν της Gisele ή και από άλλους, αρκετά έως πολύ διαφορετικούς. Αυτό η διαφήμιση μοιάζει να αποφεύγει να το διευκρινίσει επαρκώς.

Οι άντρες από την πλευρά τους, ήδη ελπίζουν σε αντίστοιχη σειρά αντρικών εσωρούχων, που θα τους προφυλάξουν και αυτούς από την γυναικεία μουρμούρα.

Γιώργος Σμυρνής 

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/BUZSzlvNpJ0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/mC2NUMTOBUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/4nX-xiFj6uc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b