MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Joss Stone: “O Mick Jagger νομίζει ότι τον αγνοώ… “

Τριγμοί εμφανίζονται στο νέο σχήμα του θρυλικού Mick Jagger Superheavy, το οποίο μόλις έβγαλε το τραγούδι του Mirracle Worker. Δεν έχει σταματημό η φημολογία για κόντρες του μεγάλου frontman των Stones με την όμορφη Βρετανίδα τραγουδίστρια Joss Stone.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, η ίδια η Joss Stone έχει παραδεχθεί ότι ο γερόλυκος της ροκ θεωρεί ότι τον αγνοεί και ότι δεν δίνει σημασία σε αυτά που της λέει. Η ίδια, βέβαια, προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, τονίζοντας ότι γελάει πολύ με όσα της λέει ο sir Mick.

“Ναι! Με κάνει και γελάω!” είπε στους L.A. Times. Μάλιστα, δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι ακούει όλα όσα της λέει ο Mick Jagger και τα θεωρεί πάρα πολύ σημαντικά, έστω και αν ο μεγάλος ροκ σταρ πιστεύει συχνά το αντίθετο.

Από την πλευρά του, ο Mick Jagger έχει ενοχληθεί από τα συνεχή γέλια και τραγούδια της Joss, η οποία, όπως λέει ο ίδιος δεν σταματάει ποτέ, ούτε καν στα διαλείμματα. Μάλιστα, της έκανε σκηνή για το γεγονός ότι στα 5 λεπτά ησυχίας ενός διαλείμματος αυτή, τραγουδώντας, του κατέστρεφε την ηρεμία. Ο Jagger, έξαλλος, της είχε πει να το “βουλώσει”.

Στο group Superheavy συμμετέχουν τόσο ο Jagger και η Stone, μαζί  με τον Dave Stewart των Eurythmics, τον γιο του Bob Marley Damian και τον συνθέτη A.R. Rahman.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/MTF7T1Nw5OU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b