MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

«Παίζω και μαθαίνω: Αφιέρωμα στη Γραφή» στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου διοργανώνει για τα παιδιά της Α’, Β’, και Γ’ Δημοτικού ένα πρωτότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στη γραφή.

Monopoli Team

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, τα παιδιά θα ανακαλύψουν την ιστορία της γραφής, ξεκινώντας από τις τοιχογραφίες του προϊστορικού κόσμου και ως το ελληνικό αλφάβητο. Το θεατρικό παιχνίδι, οι αισθητικοκινητικές δράσεις, η σωματική έκφραση, οι εικόνες/animations, το παιχνίδι ρόλων και η δραματοποίηση, θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να περιηγηθούν σε τόπους/σταθμούς για να μάθουν πώς αναπτύχθηκε η γραφή και να πειραματιστούν με «τα υλικά της».

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται από την καλλιτεχνική-παιδαγωγική ομάδα «ανθοτόπι» και διαρκεί 60 λεπτά. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα δύο προγράμματα, αυτό των 10:30 π.μ. -11:30 π.μ. ή αυτό των 12:00 με 13:00 μ.μ.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη, απαραίτητη είναι όμως η δήλωση συμμετοχής και έως εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων στα τηλέφωνα της Βιβλιοθήκης 210-9469631 -632. Οι σχολικές ομάδες μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν, ένα ή και τα δύο προγράμματα μαζί, ανάλογα με το διαθέσιμο χρόνο τους.

 

 

Ίδρυμα Ευγενίδου: Λ. Συγγρού 387, Π.Φάληρο. Τηλ: 210 9469600

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b