MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χορός

Dissection Puzzle στο About

Την Κυριακή 11 και Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ο χώρος πολιτισμού About παρουσιάζει το χορευτικό σόλο της Marie-Louise Nielsen με τίτλο «Dissection Puzzle».

Monopoli Team

Το Dissection Puzzle είναι μία ζωντανή δράση που δημιουργείται αυτοστιγμεί και διαδραματίζεται γύρω από ένα σόλο. Το σόλο λειτουργεί ως δόλωμα προκειμένου να συμβεί η δράση.

Το παρόν κομμάτι προσπαθεί να δημιουργήσει ένα είδος μυστηριακής, ήσυχης και λεπτής ατμόσφαιρας διανοητικής και συναισθηματικής προσήλωσης. Προσπαθεί επίσης να προκαλέσει παραδοσιακές οπτικές της περφόρμανς. Οι θεατές μοιράζονται το χώρο με την ερμηνεύτρια-έκθεμα. Με αυτόν τον τρόπο η μετακίνηση των θεατών είναι ελεύθερη και συνθέτει επιτόπου το κομμάτι χωρικά και χορογραφικά. Έτσι η ερμηνεύτρια-έκθεμα τοποθετείται σε δευτερεύον επίπεδο χάνοντας καθετί το τελετουργικό και επιδειξιακό προσφέροντας χώρο σε έναν δραστήριο θεατή.

Πρόκειται για ένα πολύ λεπτό πείραμα το οποίο πραγματεύεται το ρόλο του ερμηνευτή και εκείνου του θεατή, την ισότητα και το σεβασμό κάθε ρόλου στον παραστατικό χώρο, τη δημιουργία περιβάλλοντος και ατμόσφαιρας, την ελευθερία της επιλογής και άλλα παράξενα συναισθήματα.

Συντελεστές:

Ιδέα, σκηνοθεσία και ηχητικό περιβάλλον: Κώστας Κέκης
Δημιουργία: Κώστας Κέκης και Marie-Louise Nielsen

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: -
Σκηνοθεσία: Κώστας Κέκης


Παίζουν: Marie-Louise Nielsen

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b