MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εισαγωγικές εξετάσεις για τη Δραματική Σχολή “Εμπρός”

Η Δραματική Σχολή «Εμπρός – Θέατρο Εργαστήριο» ανακοινώνει τις ημερομηνίες των εξετάσεων εισαγωγής του Α’ έτους για το 2011.

Monopoli Team

Λόγω μεγάλου όγκου υποψηφίων, οι εισαγωγικές εξετάσεις επαναλαμβάνονται στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου, αφού προηγηθεί αίτηση στη γραμματεία της σχολής (Ηπείρου 41, 1ος όροφος -στο ύψος της Αχαρνών- Πληροφορίες: 210 3252676, 6936813231-32 -33))

Για την ακρόαση απαιτούνται δύο μονόλογοι, ένα ποίημα και ένα τραγούδι (όλα της επιλογής του υποψηφίου).

Η Δραματική Σχολή «Εμπρός – Θέατρο Εργαστήριο» ιδρύθηκε από την Εταιρεία Θεάτρου «Εμπρός» του αείμνηστου Τάσου Μπαντή, σε συνεργασία με την εταιρεία «Θέατρο Εργαστήριο» και ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Οκτώβριο του 2005. H σχολή έχει τριετή φοίτηση, σύμφωνα με το Πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Διευθυντής σπουδών: Νίκος Αρμάος

Διδάσκουν:

 

Υποκριτική:  Άννα Μακράκη, Γιάννης Μόσχος, Μπέττυ Νικολέση, Βλάσης Ζώτης, Δημήτρης Ήμελλος, Έκτωρας Λυγίζος, Σοφία Σεϊρλή, Μαρία Σκουλά, Δημήτρης Πετρόπουλος

Κίνηση – Χορός: Ανθή θεοφιλίδη, Στέλλα Κρούσκα

Τραγούδι – Φωνητική: Ανρί Κεργκομάρ

Θεωρητικά: Κώστας Γεωργουσόπουλος, Ελένη Μολέσκη

Κινηματογράφος: Παναγιώτης Φαφούτης

Ενδυματολογία – Σκηνογραφία: Κατερίνα-Χριστίνα Μανωλάκου

 

Από το χειμώνα του 2008 η Δραματική Σχολή «Εμπρός – Θέατρο Εργαστήριο» εγκαινίασε  τη λειτουργία του έτους εφαρμογής. Στόχος αυτού του τέταρτου προαιρετικού έτους είναι η δημιουργία ολοκληρωμένων παραστάσεων μέσα από την σύμπραξη του συνόλου των σπουδαστών και των αρμόδιων καθηγητών τους.

Επίσης, έχει θεσπίσει την υποτροφία «Τάσος Μπαντής» για τους μαθητές της και διανθίζει το κανονικό της πρόγραμμα με σεμινάρια που παραδίδουν Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες του θεάτρου.

Οι απόφοιτοι της σχολής παρουσιάζουν κάθε χρόνο, στο καινούριο θέατρο Άρτι, πλήρεις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο στο κοινό.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b