MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“One man, two guvnors” σε απευθείας μετάδοση στο Μέγαρο Μουσικής

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τη συνεργασία του με τη Βρετανική Πρεσβεία και το Βρετανικό Συμβούλιο και διασυνδέει το κοινό της Αθήνας με το περίφημο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου.

Monopoli Team

Η παράσταση “One man, two guvnors”, του Richard Bean, μια σύγχρονη κωμωδία βασισμένη στον «Υπηρέτη δυο αφεντάδων» του Κάρλο Γκολντόνι, θα αναμεταδοθεί ζωντανά, στις 375 αίθουσες σε όλο τον κόσμο, που αποτελούν το δίκτυο του προγράμματος National Live, στο οποίο συμμετέχει και το Μέγαρο Μουσικής από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η αναμετάδοση (με αγγλικούς υπότιτλους) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη.

 

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Nicholas Hytner, καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου του Λονδίνου. Ο συγγραφέας Richard Bean μεταφέρει το έργο του Γκολντόνι από τη Βενετία του 18ου αιώνα, στο Μπράιτον της δεκαετίας του ’60. Το αποτέλεσμα, ένα μωσαϊκό από παντομίμα, χοντροκομμένα αστεία, εμπλοκή του κοινού, μεταμφιέσεις, φαγητό και χρήμα, όλα συνδυασμένα σε μια συναρπαστική φάρσα.

Το πρόγραμμα National Theatre Live  – www.ntlive.com –  διανύει την τρίτη εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά του. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος έχουν ήδη αναμεταδοθεί στην Αθήνα, τρεις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας: “Ο Βασιλιάς Ληρ“, με τον Ντέρεκ Τζάκομπι, σε σκηνοθεσία Μάικλ Γκράνατζ, ο “Φρανκεστάιν”, σε σκηνοθεσία Ντάνι Μπόιλ και ο “Βυσσινόκηπος” του Άντον Τσέχοφ, σε σκηνοθεσία του Χάουαρντ Ντέιβις. 

 

Συντελεστές της παράστασης:

Σκηνοθεσία: Nicholas Hytner

Σκηνικά: Mark Thompson

Φωτισμοί: Mark Henderson

Μουσική: Grant Olding

Πρωταγωνιστούν οι: James Corden, Jemima Rooper, Oliver Chris, David Benson κ.α.

 

 

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

Εκδοτήρια:
– Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα
– Ομήρου 8, Αθήνα
Tηλ.: 210 7282333
Ομαδικές κρατήσεις: Τηλ. 210 7282367

 

Τιμές εισιτηρίων: 14€ (γενική είσοδος), 7€ (φοιτητικά)

[iframe width=”500″ height=”350″ src=”http://www.youtube.com/embed/tmERJZq4kfI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b