MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι καλύτερες προτάσεις εξόδου για το τριήμερο 19- 21 Αυγούστου

Αρκετές είναι και αυτή την εβδομάδα οι προτάσεις διασκέδασης στην πρωτεύουσα αλλά και στις περιοχές γύρω από αυτήν για το τριήμερο 19- 21 Αυγούστου. Το πολιτιστικό γεγονός των ημερών, βέβαια, είναι η μεγάλη συναυλία των Pulp στο Terra Vibe, όπου αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες θαυμαστές του βρετανικού συγκροτήματος.

Monopoli Team

Παρασκευή 19 Αυγούστου

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Στα πλαίσια του «6oυ Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας 2011» η Έλλη Πασπαλά και ο Τάκης Φαραζής στο πιάνο, ερμηνεύουν αμερικάνικες μπαλάντες των Τζώρτζ Γκέρσουιν και Κόλ Πόρτερ. Στις 21:00 στην Παραλία Αύρας.

 

 ΣΙΝΕΜΑ

 

«Οι Πρωτάρηδες», η νέα δραματική κομεντί του Μάικ Μιλς με πρωταγωνιστές τους Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Κρίστοφερ Πλάμερ και Μελανί Λοράν, κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στις ελληνικές αίθουσες. Ένας νεαρός άνδρας, ο Όλιβερ, γνωρίζει την απρόβλεπτη Άννα, λίγους μήνες μετά το θάνατο του ομοφυλόφιλου πατέρα του…

 DJ SET

 

Ο DJ Postriper υποδέχεται στα πλατό του Κ44 τους Kris Riot, Upsetter και Nargilis για ένα μοναδικό alternative party. Στις 11 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο. Τώρα Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι. 

Σάββατο 20 Αυγούστου   

 

ΘΕΑΤΡΟ

 

Το έργο του Γιώργου Α. Χριστοδούλου «Γιαννούλης Χαλεπάς: η Κοιμωμένη μου», το οποίο έχει τιμηθεί με το βραβείο Κρατικού Θεάτρου, παρουσιάζεται στις 21.00 στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι. Το έργο σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου, αναφέρεται στη ζωή του σπουδαίου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά. Πρωταγωνιστούν οι Γιούλη Ζήκου, Πέτρος Αποστολόπουλος και Ανδρομάχη Παπαδοπούλου. 

 

 ΣΥΝΑΥΛΙΑ


Μετά από οκτώ χρόνια αποχής από τα μουσικά δρωμενα, οι Pulp, ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα της Brit Pop, έρχονται στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία στο Terra Vibe στη Μαλακάσα. Στην συναυλία θα συμμετέχουν όλα τα αυθεντικά μέλη του γκρουπ (Nick Banks, Jarvis Cocker, Candida Doyle, Steve Mackey, Russell Senior & Mark Webber) και θα παίξουν κομμάτια από όλες τις περιόδους της καριέρας τους. Η συναλία είναι ένας από τους σταθμούς της πρώτης περιοδείας του βρετανικού συγκροτήματος, μετά την επανένωσή τους το τέλος του 2010.

ΣΙΝΕΜΑ

Στη διασκεδαστική, ανάλαφρη κωμωδία του Τζέικ Κάσνταν με τίτλο «Άτακτη Καθηγήτρια», μια τεμπέλα και αθυρόστομη καθηγήτρια γυμνασίου βάζει στο μάτι έναν γοητευικό, νεαρό και πλούσιο συνάδελφό της, αλλά έχει να αντιμετωπίσει ισχυρό συναγωνισμό… Πρωταγωνιστούν οι Κάμερον Ντίαζ, Τζάστιν Τιμπερλέικ και Λούσι Παντς.

 

 Κυριακή 21 Αυγούστου
  

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

 

Οι Locomondo προσκαλούν τους φίλους τους σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό πάρτυ στο Αλεποχώρι! Η αγαπημένη μπάντα ανεβαίνει στο stage του Cariocas Beach bar στην παραλία Σχοίνου, όπου και υπόσχεται ένα δυνατό live show με ska και reggae ρυθμούς αλλά και νέα τραγούδια. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00. Cariocas Beach bar, Παραλία Σχοίνου, Αλεποχώρι.

 

ΘΕΑΤΡΟ

Οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», η μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, παρουσιάζεται για δύο μέρες (21, 22 Αυγούστου) στο Πόρτο Ράφτη, στα πλαίσια της καλοκαιρινής της περιοδείας. Στην κωμωδία πρωταγωνιστούν οι Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Τζόυς Ευείδη, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Κώστας Καζάκας, Νατάσσα Κοτσοβού κ.α.

ΣΙΝΕΜΑ

Σε θερινά σινεμά της Αθήνας παίζεται η καταπληκτική ταινία «Με Κομμένη την Ανάσα», ταινία-σύμβολο της nouvelle vague του Ζαν- Λυκ Γκοντάρ, με πρωταγωνιστές τους Ζαν-Πολ Μπελμοντό και Τζην Σίμπεργκ. Ο Μισέλ Πουακάρ, ένας μικροκακοποιός που καταζητείται για το φόνο ενός αστυνομικού, καταφεύγει στο Παρίσι, όπου γνωρίζει και ερωτεύεται την Πατρίσια Φρανκίνι, μια ατίθαση Αμερικανίδα φοιτήτρια…

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b