Παραμένει 40 ευρώ το εισιτήριο στη συναυλία των Thirty Seconds to Mars στην Αθήνα!
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήH Spicy Entertainment και οι Thirty Seconds To Mars αποφάσισαν να μην αυξήσουν το εισιτήριο της Γενικής Εισόδου στο ταμείο της συναυλίας της Τετάρτης 6 Ιουλίου, ώστε αυτό να παραμείνει στα 40 ευρώ και να μην αυξηθεί στα 55 ευρώ, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΗ απόφαση αυτή πάρθηκε στον άξονα των νέων χρηματοοικονομικών συνθηκών της χώρας. “Είναι λογικό, αυτονόητο και το λιγότερο που αυτή τη στιγμή μπορούμε να κάνουμε”. Δήλωσε εκπρόσωπος του συγκροτήματος το οποίο ήδη βρίσκεται στη χώρα και εκδηλώνει μεγάλο ενδιαφέρον και συμπαράσταση για τις τρέχουσες καταστάσεις.
Είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη του Jared Leto για την Ελλάδα, καθώς έχει ονομάσει την εταιρεία παραγωγής του από έναν ήρωα της Ελληνικής Μυθολογίας, τον πολύπαθο και επίμονο Σίσυφο.
Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση των Thirty Seconds To Mars, θα πραγματοποιηθεί στην πανέμορφη «καλοκαιρινή» Πλατεία Νερού στο Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου, την Τετάρτη 6 Ιουλίου.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google